Ο κορωνοϊός χτύπησε το πλατό του Happy Day

Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο κορωνοϊός χτύπησε το πλατό του Happy Day

Μπορεί κάποιοι στην ελληνική showbiz να κάνουν αστειάκια με την κορωνοϊό, αλλά άλλοι... δεν περνάνε τόσο καλά με την ύπαρξή του! Το Happy Day, το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε με μείον ένα άτομο στο πάνελ!

Πιο συγκεκριμένα, από το πάνελ της εκπομπής απουσίαζε ο Κώστας Φραγκολιάς, τη θέση του οποίου πήρε η Όλγα Λαφαζάνη. Όπως είπε η παρουσιάστρια, ο Κώστας Φραγκολιάς ήρθε σε στενή επαφή με κρούσμα κορωνοϊού και έμεινε σπίτι, όπως άλλωστε ορίζει και το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Ο λόγος της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Θέλω να σας πω ότι ο Κώστας Φραγκολιάς δεν θα είναι σήμερα μαζί μας, όπως και κάποιες από τις επόμενες ημέρες. Θα δείξει. Γιατί, όπως ξέρετε και σας έχουμε αποδείξει, τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας. Ο Κώστας Φραγκολιάς ήρθε σε άμεση επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Χθες το βράδυ ενημερώθηκε και ο ίδιος για το θετικό τεστ του ανθρώπου από το περιβάλλον του. Πήγε και ο ίδιος και έκανε μοριακό τεστ και ευτυχώς είναι αρνητικός.

Και λέω ευτυχώς και για εκείνον και για εμάς που χθες ήρθαμε σε επαφή και για τη διάρκεια της εκπομπής χωρίς μάσκες. Σας έχουμε διαβεβαιώσει πολλές φορές, ότι όταν τελειώνει η εκπομπή, είμαστε όλοι με τις μάσκες μας και είμαστε απόλυτα προστατευμένοι. Ωστόσο θα πρέπει να περιμένει στο σπίτι, να δει αν θα έχει κάποια συμπτώματα, να ξανακάνει τα τεστ του και τις επόμενες ημέρες θα είναι μαζί μας. Και εμείς είμαστε όλοι με τεστ, αρνητικοί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Λίγα λόγια για την Όλγα Λαφαζάνη που αντικατέστησε τον Κώστα Φραγκολιά

Ήρθε στην Αθήνα το 2000 για να σπουδάσει στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών Παντείου. Παράλληλα με το πανεπιστήμιο, γράφτηκε και σε μια σχολή δημοσιογραφίας όπου τελικά ήταν και ο τομέας που την κέρδισε.

Έχει εργαστεί στο TV Magic παρουσιάζοντας μια εκπομπή με την Ισαβέλλα Δάρρα, στο Alter αλλά και τον Alpha στην εκπομπή Μεγάλο Παζάρι με τον Αντρέα Μικρούτσικο. Είναι παντρεμένη με πολιτικό γάμο με το Νίκο Οικονόμου με τον οποίο είναι μαζί από το 2006. Ο γάμος τους έγινε στο Δημαρχείο της Εκάλης στις 24 Νοεμβρίου του 2010 παρουσία λίγων φίλων και συγγενών. Μέσα στο 2011 απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, μια κορούλα.την προσωπική της ζωή είναι με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Οικονόμου κι έχουν ένα παιδί.