Τάσος Μπερδέσης: Κατέθεσε στην Αστυνομία η σύντροφος του - Είναι ράκος ψυχολογικά

«Υπάρχει ένα άγχος στις φυλακές μετά τις εκτελέσεις. Μήπως μιλήσει κάποιος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τάσος Μπερδέσης:  Κατέθεσε στην Αστυνομία η σύντροφος του - Είναι ράκος ψυχολογικά

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, Ελισάβετ, η οποία κατέθεσε στην αστυνομία, όλα όσα ήξερε για τη ζωή του αλλά και για το αν γνώριζε εάν δεχόταν απειλές.

Η ίδια προσπάθησε να βοηθήσει τις έρευνες δίνοντας όσα περισσότερα στοιχεία γνωρίζει, αν φοβόταν κάτι, αν τις είχε εκμυστηρευτεί κάποιον προβληματισμό του ο πυγμάχος.

Αναστάτωση στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την δολοφονία του Τάσου Μπερδέση

Όπως αποκάλυψε κρατούμενος του Κορυδαλλού στο STAR, μετά τη μαφιόζικη δολοφονία φοβούνται μήπως δοθεί εντολή για να... κλείσουν στόμα.

«Υπάρχει ένα άγχος στις φυλακές μετά τις εκτελέσεις. Μήπως μιλήσει κάποιος, μήπως κάποιος από αυτούς είναι μπλεγμένος, γιατί σίγουρα κάποιος είναι μπλεγμένος από τις φυλακές. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, ειδικά στον Κορυδαλλό. Υπάρχουν αρκετοί μέσα στις φυλακές, έχουν χρήμα, είναι βαρυποινίτες και προσπαθούν να κρατήσουν τη νύχτα έξω και δίνουν κάποιες εντολές από μέσα εντολές.

Οι μέσα πάντα κοιτάνε να φάνε τους έξω, ειδικά αν έχουν κάποιο δικαστήριο, ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις που υπάρχουν μαγαζιά της νύχτας που είναι μπλεγμένοι και οι από μέσα παίρνουν χρηματικά ποσοστά και οι έξω θέλουν να φύγουν, πάντα κοιτάνε πώς θα τους ξεκάνουν. Δεν μπορείς να φύγεις έτσι εύκολα, γιατί πολύ απλά δεν σε αφήνουν επειδή γνωρίζεις».

Σε άσχημη κατάσταση η μητέρα του στο τρισάγιό του

Πραγματοποιήθηκε τρισάγιο για τον θάνατο του Τάσου Μπερδέση, με τη μητέρα του να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση για τον ξαφνικό χαμό του γιου της.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων του συνεχίζεται ενώ την ίδια στιγμή συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να διαχειριστούν όλα όσα έγιναν.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και η Κωνσταντίνα Τσεγγενέ, σήμερα Τετάρτη έγινε τρισάγιο για τις τρεις ημέρες από το θάνατο του Τάσου Μπερδέση. Τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου πυγμάχου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς φωνάζοντας το όνομα του παιδιού της.