Παντρεύεται η Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση;

Η ανάρτηση με το μονόπετρο που δημιούργησε ερωτηματικά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παντρεύεται η Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση;

Σούσουρο δημιούργησε στο διαδίκτυο η νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κόνι Μεταξά, η οποία πόζαρε μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο Μάριο Καπότση και άφησε «αιχμές» για πιθανό αρραβώνα.

Η Κόνι συχνά ανεβάζει φωτογραφίες με τον καλό της ωστόσο αυτή τη φορά στη λεζάντα της έβαλε ένα emoji με ένα μονόπετρο. Η κίνησή της αυτή ήταν αρκετή για να κάνει πολλούς να πιστέψουν πως το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί και είναι έτοιμο να κάνει το νέο βήμα στη σχέση του.

Κανείς δεν ξέρει αν με την ανάρτησή της αυτή η Κόνι ήθελε να ανακοινώσει κάτι αφού δεν έδωσε άλλες πληροφορίες. Ούτε διέψευσε τα ευχάριστα ούτε τα επιβεβαίωσε. Πάντως πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν στα σχόλια.

Η ανάρτηση της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση

«Δεν ντρέπομαι που με βλέπω έτσι»

Χαμός έχει γίνει με το ξέσπασμα που είχε πριν μερικές μέρες η Κόνι Μεταξά, ένα ξέσπασμα που σχολίασε και η εκπομπή Happy Day, με την ίδια ωστόσο να ενοχλείται από όλα όσα ειπώθηκαν.

Η τραγουδίστρια τα έβαλε χθες με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη και σήμερα σειρά είχε το ξέσπασμα της κατά της πρωινής εκπομπής Happy Day.

«Τι έπαθε η Κόνι Μεταξά; Ας μιλήσει με τον μπαμπά της, που χειρίζεται τα media με ηρεμία τόσα χρόνια, γιατί βλέπω έναν εκνευρισμό… Είναι ένα γλυκό και όμορφο κορίτσι.

Αυτό είναι ένα κοντινό με έναν θυμό και έναν εκνευρισμό… Έχει ζωγραφίσει το πρόσωπό της με ρυτίδες» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τη Τίνα Μεσσαροπούλου να σχολιάζει: «Αυτή η εικόνα και ο τρόπος που μιλάει, την ίδια εκθέτει. Τα social media αυτά είναι κι αν δεν τα αποδέχεσαι, κλείσ’ το το ρημάδι»!

Η ίδια έβαλε τέλος στο θέμα που προέκυψε, δημοσιεύοντας στο Instagram μια σειρά από stories και ένα μακροσκελές κείμενο έγραψε:

«Όχι, δεν ντρέπομαι που με βλέπω έτσι. Όχι δεν ντρέπομαι που είμαι μια κοπέλα που έδειξα τις ατέλειές μου. Όχι, δεν ντρέπομαι που αντέδρασα. Όχι, δεν το μετανιώνω. Όχι δεν θα κλείσω τα social media επειδή δε μπορώ να “χειριστώ” τους haters».

Κόνι Μεταξά ενοχλημένα με τα σχόλια στο Happy Day