Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με «καυτό» μπικίνι

Το σώμα της μετά την απώλεια των κιλών

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με «καυτό» μπικίνι

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει για τα καλά και έτσι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί απολαμβάνοντας το μπάνιο της στην παραλία της Βουλιαγμένης. Η αγαπημένη παρουσιάστρια φόρεσε το «καυτό» της μπικίνι και ο φακός του Youweekly.gr εξασφάλισε μερικές αρετουσάριστες φωτογραφίες.

Τις τελευταίες μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποτελεί χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο των ημερών μιας και ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει την παρουσίαση του Αγρότης Μόνος Ψάχνει, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει και μία δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Μέχρι λοιπόν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Αγρότη», η παρουσιάστρια θέλησε να χαλαρώσει κάνοντας μία βουτιά. Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, η αλλαγή στο σώμα της μετά την απώλεια των κιλών είναι εντυπωσιακή.

Οι φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από το μπάνιο της στη Βουλιαγμένη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς ρετούς
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαγιό Βουλιαγμένη

Η διατροφή που ακολούθησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

  • Πρωινό:

Γάλα με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και μια κουταλιά της σούπας δημητριακά ή ομελέτα, γιαούρτι με φρούτο ή φρυγανιά με μέλι.

  • Σνακ:

Φρούτα εποχή ή ξηρούς καρπούς

  • Μεσημεριανό:

Το γεύμα αυτό περιέχει πάντα πρωτεΐνες, όπως λευκό ψάρι ή στήθος κοτόπουλο.

  • Βραδινό:

Η Κωνσταντίνα φροντίζει να απολαμβάνει το βραδινό της πριν τις 9 και αυτό περιλαμβάνει πράσινη σαλάτα ή ντάκο με γιαούρτι αντί για τυρί ή κόκκινο κρέας ή λευκό ψάρι με σαλάτα.

  • Κι από ροφήματα:

Η Κωνσταντίνα προτιμά το κρύο τσάι χωρίς θερμίδες ενώ λατρεύει το νερό και αποφεύγει το αλκοόλ και τα αναψυκτικά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαγιό αρετουσάριστες φωτογραφίες

«H αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δε με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους.

Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα. Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες. Θέλει ισορροπία», είπε η ίδια χαρακτηριστικά για τη διατροφή της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαγιό περιοδικό YOU δίαιτα