Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

H Φαίη Σκορδά "άδειασε" τον ΑΝΤ1 για το γάμο της Δανάης Μιχαλάκη

«Το είπαμε γιατί από το κανάλι μάς ήρθε αυτή η πληροφορία. Και λέμε "να το πούμε"; Και μας είπαν "Πείτε το"»

H Φαίη Σκορδά
News 08.06.2021 11:59
Από Ελένη Ζουγανέλη

Πριν από λίγες ημέρες η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, ανακοίνωσε τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου ο οποίος σύμφωνα με την ίδια θα γινόταν την Παρασκευή 4/6. Το ρεπορτάζ τους ωστόσο, διέψευσε και η ίδια η ηθοποιός, όπως και η μητέρα του συντρόφου της.

Από εκείνη την ημέρα λοιπόν, έχουν πάρει φωτιά όλα τα sites, ενώ και τα σχόλια στα social media είναι πολλά και "αδειάζουν" την εκπομπή και την ίδια την παρουσιάστρια.

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για το γάμο της Δανάης Μιχαλάκη

Η Φαίη Σκορδά σήμερα 8/6 στην εκπομπή της, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να απαντήσει δημόσια, στα σχόλια της Δανάης Μιχαλάκη στις ανταγωνιστικές εκπομπές. Μάλιστα, "άδειασε" και τον ΑΝΤ1, λέγοντας από το κανάλι της δόθηκε η πληροφορία αυτή.

«Αισθάνθηκα χθες ότι αμφισβητείται η πρόθεση και θέλω να δώσω κάποιες εξηγήσεις, από τη στιγμή που δεν το έκανε κανείς άλλος. Είχαμε πει την Πέμπτη ότι ο γάμος θα γίνει την Παρασκευή. Το καταλαβαίνετε ότι δεν ήμασταν με αυτή την αγωνία το βράδυ, πότε θα παντρευτεί το ζευγάρι για να το πούμε. Δεν ήταν κάτι που το είχαμε άγχος και ασχολούμασταν όλοι μέρα με αυτό και ξαφνικά βγήκαμε την Πέμπτη με χαρά να ευχηθούμε για τον γάμο. Κάπως έγινε όλο αυτό.

Το είπαμε γιατί από το κανάλι μάς ήρθε αυτή η πληροφορία, ότι η Δανάη παντρεύεται. Και λέμε «να το πούμε»; Και μας είπαν «Πείτε το». Ηρθε η πληροφορία μέσα από το κανάλι από ανθρώπους που κατά 99,99% αυτά που λένε ισχύουν, είμαστε στον ΑΝΤ1 και γι’ αυτό τον λόγο το είπαμε, για καλό.

Πήρε μία έκταση γιατί η ίδια η Δανάη Μιχαλάκη, η γλυκύτατη, επιλέγει ένα πλαίσιο ενός άλλου καναλιού να τοποθετηθεί γιατί αυτό της ταιριάζει, δεν ξέρω. Οφείλω να πω τουλάχιστον ότι δεν υπήρχε πρόθεση, μας ήρθε αυτή η πληροφορία από το κανάλι και με καλή πρόθεση είπαμε ότι παντρεύονται».

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε με νόημα τα εξής: «Για μένα υπήρχε αυτή η πληροφορία, δεν μπορώ να μην πιστέψω ανθρώπους που συνεργάζομαι εδώ στον ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια, γιατί σημαίνει εκεί κάτι άλλο, ότι δεν εμπιστεύονται εμένα. Είναι σοβαρά κάποια πράγματα. Γιατί όταν μου λένε αυτή την πληροφορία, σημαίνει μετά ότι είναι προσωπικό για την Φαίη και λέμε άλλες πληροφορίες.

Για μένα ισχύει η πληροφορία. Το ότι δεν έγινε είναι άλλο θέμα, άκουσα πολλά σενάρια, δεν θέλω όμως να επεκταθώ. Υπήρχε η πληροφορία και μάλιστα μέσα από τον ίδιο τον σταθμό, άρα μάλλον ίσχυε και κάτι άλλο συνέβη. Δεν μου ζητήθηκε ποτέ να το διαψεύσω, δεν μου ζητήθηκε ποτέ να μην το παίξω, ούτε είμαστε τρελοί να πούμε ξαφνικά ότι παντρεύονται οι άνθρωποι. Απλώς, δεν θέλω να αμφισβητείται η πρόθεση. Είναι σαν να λες ότι θέλαμε να κάνουμε κακό. Υπήρχε η πληροφορία και θα μπορούσε κάποιος να πάρει να πει μην το πείτε, αλλάξτε το, διαψεύστε το, δεν το θέλουμε. Κανείς δεν είπε τίποτα, ίσα ίσα.

Δίνω πάντα τον χρόνο που χρειάζεται σε καταστάσεις και πρόσωπα κάθε φορά. Για κάποια άλλα πρόσωπα το αφήνω έτσι και περνάει, για το συγκεκριμένο ήθελα να τοποθετηθώ. Ακόμα τα έχουμε καλά με τα μυαλά μας, 10 άτομα εδώ».

«Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν μου το είπαν πιο νωρίς να πάω»

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Άγριες Μέλισσες λοιπόν, με την σειρά της έβαλε τέλος στις φήμες, αρχικά μέσα από την Φωλιά των Κου κου, αδειάζοντας το ρεπορτάζ της Φαίης Σκορδά.

«Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπαν κι εμένα πιο νωρίς να πάω. Εδώ είμαι, προφανώς δεν έχει γίνει κάτι. Θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις μέρες, που έχουν αναστατωθεί για κάποιο λόγο, δεν μπορούν να κοιμηθούν οι άνθρωποι αν δεν μάθουν πότε είναι ο γάμος και πότε όχι. Μάλλον θα γίνει τέλος καλοκαιριού κάπου στην Αθήνα, σε κλειστό κύκλο».

«Είναι αστείο, μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο που μπήκε κόσμος σε αυτή τη διαδικασία (σ.σ. να πάει στη Σύρο), ελπίζω να πέρασε καλά, να έκανε καμιά βουτιά και να βγήκε και κάτι καλό».

«Είναι ουρανοκατέβατα αυτά που έρχονται στον κόσμο και γράφονται. Τίποτα, δεν είμαι έγκυος», ξεκαθάρισε η Δανάη Μιχαλάκη απαντώντας στις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τι τρώει και τι όχι η Δαναή Μιχαλάκη κι έχει αυτό το ασύλληπτο κορμί

Πρωινό: Καλεσμένη η Αφροδίτη Λατινοπούλου - Βγήκε από τα ρούχα της μαζί της η Φαίη Σκορδά

Share