Η φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με τη κορούλα της στο μαιευτήριο

Ζει την απόλυτη ευτυχία στο ρόλο της μαμάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με τη κορούλα της στο μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη μετά τη γέννηση της κορούλας της.

Η παρουσιάστρια αφού μεταφέρθηκε στο δωμάτιο του μαιευτηρίου θέλοντας να μοιραστεί την απέραντη αγάπη προς τους διαδικτυακού της φίλους ανέβασε μια φωτογραφία με το νεογέννητο κοριτσάκι της σε ρόλο μαμάς πλέον.

Ο έρωτας της Μαρίας Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Ηλιάκη έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του γυναικολόγου Στέλιου Μανουσάκη και μένουν μόνιμα στη Ζυρίχη. Η είδη του χαρμόσυνου γεγονότος για το μωρό έφερε την απόλυτη ευτυχία στο ζευγάρι και γέμισε απέραντη χαρά στους συγγενείς τους.

Στην ανάρτηση της φωτογραφίας της έγραψε:

«Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο. Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα», είχε αναφέρει στις πρώτες της δηλώσεις η Μαρία Ηλιάκη μετά τη γέννα.

Μαρία Ηλιάκη γέννηση ινσταγκραμ

Οι πρώτες δηλώσεις για την κόρης της μέσα από το μαιευτήριο

«Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο.

Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα. Τομές, θηλασμοί, δεν, απόγνωση αλλά και μεγάλη ευτυχία παράλληλα. Αν δείτε τι παιδί έχω κάνει. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ε τρελή. Δεν το πίστευα ότι θα συμβεί σε εμένα αυτό», είπε η Μαρία Ηλιάκη.