Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Σουξές: Η απάντησή του για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη

«Είμαι καλεσμένος...»

Γιώργος Σουξές: Η απάντησή του για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη
News 08.06.2021 12:16
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη έκανε το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Σουξές ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη ο οποίος κατάφερε να εξελιχθεί σε σίριαλ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός συνεργάζεται με τη Δανάη Μιχαλάκη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και όπως εξήγησε στις δηλώσεις που έκανε, ο γάμος έχει προγραμματιστεί και μάλιστα είναι καλεσμένος αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν για να γίνει την Παρασκευή (4/11).

Τα σχόλια του Γιώργου Σουξέ για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη

«Είμαστε καλεσμένοι όλοι στο γάμο. Δεν ήταν για προχθές!», είπε αρχικά ο ηθοποιός ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο θέατρο: «Μου έχει λείψει πάρα πολύ η επαφή με το κοινό στο θέατρο. Να σκεφτείτε, μάλιστα, ότι είμαι λίγο… τρακαρισμένος και λέω “θα τα καταφέρω ξανά;”».

H Φαίη Σκορδά "άδειασε" τον ΑΝΤ1 για το γάμο της Δανάης Μιχαλάκη

Πριν από λίγες ημέρες η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, ανακοίνωσε τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου ο οποίος σύμφωνα με την ίδια θα γινόταν την Παρασκευή 4/6. Το ρεπορτάζ τους ωστόσο, διέψευσε και η ίδια η ηθοποιός, όπως και η μητέρα του συντρόφου της.

Από εκείνη την ημέρα λοιπόν, έχουν πάρει φωτιά όλα τα sites, ενώ και τα σχόλια στα social media είναι πολλά και "αδειάζουν" την εκπομπή και την ίδια την παρουσιάστρια.

Η Φαίη Σκορδά σήμερα 8/6 στην εκπομπή της, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να απαντήσει δημόσια, στα σχόλια της Δανάης Μιχαλάκη στις ανταγωνιστικές εκπομπές. Μάλιστα, "άδειασε" και τον ΑΝΤ1, λέγοντας από το κανάλι της δόθηκε η πληροφορία αυτή.

«Αισθάνθηκα χθες ότι αμφισβητείται η πρόθεση και θέλω να δώσω κάποιες εξηγήσεις, από τη στιγμή που δεν το έκανε κανείς άλλος. Είχαμε πει την Πέμπτη ότι ο γάμος θα γίνει την Παρασκευή. Το καταλαβαίνετε ότι δεν ήμασταν με αυτή την αγωνία το βράδυ, πότε θα παντρευτεί το ζευγάρι για να το πούμε. Δεν ήταν κάτι που το είχαμε άγχος και ασχολούμασταν όλοι μέρα με αυτό και ξαφνικά βγήκαμε την Πέμπτη με χαρά να ευχηθούμε για τον γάμο. Κάπως έγινε όλο αυτό.

Το είπαμε γιατί από το κανάλι μάς ήρθε αυτή η πληροφορία, ότι η Δανάη παντρεύεται. Και λέμε «να το πούμε»; Και μας είπαν «Πείτε το». Ηρθε η πληροφορία μέσα από το κανάλι από ανθρώπους που κατά 99,99% αυτά που λένε ισχύουν, είμαστε στον ΑΝΤ1 και γι’ αυτό τον λόγο το είπαμε, για καλό.

Πήρε μία έκταση γιατί η ίδια η Δανάη Μιχαλάκη, η γλυκύτατη, επιλέγει ένα πλαίσιο ενός άλλου καναλιού να τοποθετηθεί γιατί αυτό της ταιριάζει, δεν ξέρω. Οφείλω να πω τουλάχιστον ότι δεν υπήρχε πρόθεση, μας ήρθε αυτή η πληροφορία από το κανάλι και με καλή πρόθεση είπαμε ότι παντρεύονται».

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε με νόημα τα εξής: «Για μένα υπήρχε αυτή η πληροφορία, δεν μπορώ να μην πιστέψω ανθρώπους που συνεργάζομαι εδώ στον ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια, γιατί σημαίνει εκεί κάτι άλλο, ότι δεν εμπιστεύονται εμένα. Είναι σοβαρά κάποια πράγματα. Γιατί όταν μου λένε αυτή την πληροφορία, σημαίνει μετά ότι είναι προσωπικό για την Φαίη και λέμε άλλες πληροφορίες.

Για μένα ισχύει η πληροφορία. Το ότι δεν έγινε είναι άλλο θέμα, άκουσα πολλά σενάρια, δεν θέλω όμως να επεκταθώ. Υπήρχε η πληροφορία και μάλιστα μέσα από τον ίδιο τον σταθμό, άρα μάλλον ίσχυε και κάτι άλλο συνέβη. Δεν μου ζητήθηκε ποτέ να το διαψεύσω, δεν μου ζητήθηκε ποτέ να μην το παίξω, ούτε είμαστε τρελοί να πούμε ξαφνικά ότι παντρεύονται οι άνθρωποι. Απλώς, δεν θέλω να αμφισβητείται η πρόθεση. Είναι σαν να λες ότι θέλαμε να κάνουμε κακό. Υπήρχε η πληροφορία και θα μπορούσε κάποιος να πάρει να πει μην το πείτε, αλλάξτε το, διαψεύστε το, δεν το θέλουμε. Κανείς δεν είπε τίποτα, ίσα ίσα.

Δίνω πάντα τον χρόνο που χρειάζεται σε καταστάσεις και πρόσωπα κάθε φορά. Για κάποια άλλα πρόσωπα το αφήνω έτσι και περνάει, για το συγκεκριμένο ήθελα να τοποθετηθώ. Ακόμα τα έχουμε καλά με τα μυαλά μας, 10 άτομα εδώ».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Δανάη Μιχαλάκη "αδειάζει" την Σκορδά για την είδηση του γάμου της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Δανάη Μιχαλάκη: «Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν μου το είπαν πιο νωρίς να πάω»

Share