Τι υπηκοότητα θα έχει η κόρη της Μέγκαν και του Χάρι;

Το όνομα αυτής Λίλιμπετ Νταϊάνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι υπηκοότητα θα έχει η κόρη της Μέγκαν και του Χάρι;

Με το βλέμμα στα ξένα ταμπλόιντς είναι όλος ο κόσμος καθώς η Μέγκαν Μάρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι έφεραν στο κόσμο τη νεογέννητη κόρη τους . Συγκεκριμένα η μικρή γεννήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου, στη Santa Barbara της Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι αποφάσισε να ονομάσει την κόρη τους από το οικογενειακό «παρατσούκλι» της Βασίλισσας, το οποίο είναι Λίλιμπετ ενώ το μεσαίο όνομα της είναι το Diana, στη μνήμη της μητέρας του Harry, της πριγκίπισσας Diana.

Την ανακοίνωση για το ευχάριστο γεγονός, έκανε το ζευγάρι την Κυριακή.

Ποια όμως θα είναι η υπηκοότητα που έχει η μικρούλα πριγκίπισσα; Βρετανική ή Αμερικανική;

μέγκαν μάρκλ πρίγκιπας χάρι

Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση του ζευγαριού όπως έγινε και με τον μεγάλο της αδερφό, Archie, του οποίου η αντίδραση στην γέννηση της μικρής ήταν απίστευτη , έτσι και η νεογέννητη Lilibet θα έχει διπλή υπηκοότητα, καθώς όχι μόνο η μητέρα της είναι Αμερικανή και ο πατέρας της Βρετανός, αλλά γεννήθηκε και σε μαιευτήριο στις ΗΠΑ.

Μπορεί βέβαια ο Archie να γεννήθηκε τη Βρετανία, όμως λόγω του παραπάνω και ο πρωτότοκος γιος τους έχει διπλή υπηκοότητα.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, μοιράστηκαν τα ευχάριστα νέα μέσω του Archewell website και έγραφαν συγκεκριμένα για τη γέννηση της κορούλας τους: «Στις 4 Ιουνίου, είχαμε την ευλογία να έρθει στη ζωή η κόρη μας, Lili. Είναι πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσαμε να φανταστούμε και είμαστε γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την αγάπη και τις προσευχές που νιώθαμε από όλον τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε για την ευγένεια και την υποστήριξή σας, σε μία τόσο ιδιαίτερη για εμάς στιγμή.»

Η πρώτη αντίδραση του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της Μέγκαν και του Χάρι

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι χαρούμενοι με την είδηση ​​για τη γέννηση της κόρης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ και ανυπομονούν να γνωρίσουν την τελευταία προσθήκη στην οικογένεια», αποκάλυψε στο ίδιο μέσο πηγή του ζευγαριού ενώ την ίδια στιγμή έγινε γνωστό πως το ζευγάρι έστειλε και ένα ιδιαίτερο δώρο στη μικρή.