Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κόλαφος η Καινούργιου κατά της Σκορδά - «Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου»

«Στην πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια με έχουν πάρα πολλοί υποβιβάσει, ειρωνευτεί...»

Κόλαφος η Καινούργιου κατά της Σκορδά - «Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου»
News 08.06.2021 13:32
Από Ελένη Ζουγανέλη

Την τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά στην διάψευση του γάμου Μιχαλάκης - Παπαγεωργίου, σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια... πετσόκοψε την συνάδελφο της , κάνοντας μια δική της εξομολόγηση για τα όσα έχει ακούσει προς το πρόσωπο της.

«Έχει γίνει κάτι με το Πρωινό του ΑΝΤ1, και μου είπαν τα παιδιά ότι για πρώτη φορά θα θέλαμε σαν εκπομπή με κάποιον τρόπο να τοποθετηθούμε και εμείς γιατί έχει ενοχληθεί όλη η ομάδα», είπε αρχικά στον αέρα του Ευτυχείτε.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο δημοσιογράφος της εκπομπής, σχολιάζοντας την δήλωση της Φαίης Σκορδά, πως η Δανάη Μιχαλάκη έκανε δηλώσεις σε ανταγωνιστικό κανάλι γιατί αυτό της ταιριάζει, πετώντας με λίγα λόγια το καρφί της στο OPEN και την εν λόγω εκπομπή.

Η δήλωση της Καινούργιου κατά της Σκορδά

«Γενικότερα, κάνουμε ρεπορτάζ όπως όλες οι εκπομπές. Το να έχεις κάνει λάθος σε ένα ρεπορτάζ έχει συμβεί και σε μένα και σε αυτή την εκπομπή και σε όλους και το σωστό είναι -εγώ το έχω κάνει- να ζητήσεις συγγνώμη ή να μην ασχοληθείς. Το να μεταβιβάζεις την ευθύνη ενός λάθους περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Τα κανάλια, πέρα από το όνομα, είναι και τα πρόσωπα που είναι μπροστά. Τα κανάλια βλέπουν και επιλέγουν και πρόσωπα που μπορεί να μην πίστευαν ποτέ αυτοί που είναι εκείνη τη στιγμή ότι θα ήθελαν στο δυναμικό τους αυτά τα πρόσωπα καλύτερα. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά γενικότερα αυτό που έχω σαν αρχή… Στην πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια με έχουν πάρα πολλοί υποβιβάσει, ειρωνευτεί, δεν με έχουν πιστέψει… Κάποιοι μπορεί να πίστευαν ότι αυτοί είναι πάνω από όλους, ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι, ότι κάποιοι είναι πιο κίτρινοι και κατώτεροι και κάποιοι άλλοι ότι είναι ανώτεροι».

«Όσο ανεβαίνω αυτό που μου λένε οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί εγώ δεν έχω αυλές, είναι να μην υποτιμάς κανέναν. Αυτή τη στιγμή μπορεί η δικιά μας εκπομπή να είναι πρώτη, του χρόνου όμως μπορεί να είναι κάποια άλλη εκπομπή, να είναι ένα νέο κορίτσι που να κάνει μεγαλύτερη επιτυχία και να πάει καλά. Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου. Τέτοια υπονοούμενα δεν μου αρέσουν καθόλου. Εγώ σαν άνθρωπος δεν τα δέχομαι», ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Εκτός εαυτού η Καινούργιου: «Είχα μια καλή γνώμη για τον Ασημακόπουλο αλλά...»

Πρωινό: Η Φαίη Σκορδά έφερε στο πλατό τους αντικαταστάτες του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Share