Παραιτήθηκε ο Θέμης Μάλλης από το Open

Στον «αέρα» το τηλεοπτικό μέλλον Καινούργιου - Χρηστίδου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παραιτήθηκε ο Θέμης Μάλλης από το Open

Μόλις πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστή η είδηση πως ο Θέμης Μάλλης, ο αρχισυντάκτης της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και της Σίσσυς Χρηστίδου παραιτήθηκε από το Opentv. Η συγκεκριμένη είδηση είχε ακουστεί ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες ωστόσο όπως όλα δείχνουν, έγινε πράξη.

Ο Θέμης Μάλλης, ήταν διευθυντής των ψυχαγωγικών εκπομπών εσωτερικής παραγωγής του Open και η είδηση της αποχώρησής του από το κανάλι ενισχύει τις φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου και τη Σίσσυ Χρηστίδου να βάζουν πλώρη για νέα τηλεοπτική στέγη.

Για τη Σίσσυ έχουν ήδη ακουστεί διάφορα σχόλια σχετικά με την αποχώρησή της και στον αέρα της εκπομπής, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου έχει κρατήσει σιγή ιχθύος για το θέμα.

Θέμης Μάλλης Open

Οι εξελίξεις με τη συνεργασία της Κατερίνας Καινούργιου με το Open

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο και αυτή τη φορά γυρίζουν γύρω από την Κατερίνα Καινούργιου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, η παρουσιάστρια φέρεται να αφήνει το Open και να βάζει πλώρη για άλλο κανάλι.

Όπως διαβάζουμε μάλιστα, ο Alpha προτίθεται να σπάσει το συμβόλαιο της Κατερίνας Καινούργιου με το Open με στόχο να την εντάξει στο δυναμικό του. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν ότι η παρουσιάστρια θα επιστρέψει τελικά στον Alpha την ερχόμενη σεζόν.

Στόχος είναι η Κατερίνα Καινούργιου να μεταφέρει σχεδόν αυτούσια την εκπομπή της στην πρωινή ζώνη του Alpha. Την παραγωγή του μαγκαζίνο θα υπογράψει και πάλι η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος συνεργάζεται ήδη με τον Alpha.

Κατερίνα Καινούργιου Opentv

Από την ομάδα της εκπομπής αναμένεται να μείνει εκτός ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος συμφώνησε με τον ΣΚΑΙ για να αναλάβει ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο, μαζί με τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα.

Η έλευση της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha αναμένεται φυσικά να φέρει ανακατατάξεις στο πρόγραμμα.

Αυτό που επηρεάζεται άμεσα είναι το Happy Day, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου προορίζεται για τη ζώνη 10:00 – 13:00 και όχι απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη.

Έτσι η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα πρέπει να ολοκληρώνεται στις 10:00 και ίσως μετά από αρκετά χρόνια, ξεκινάει μισή ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 07:30.