Θανάσης Πάτρας: Η πρώτη ανάρτησή του μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα

«Δύσκολο αλλά υπέροχο ταξίδι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θανάσης Πάτρας: Η πρώτη ανάρτησή του μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θανάσης Πάτρας θέλησε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση, λίγο μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα, μέσα από την οποία ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν.

Η ανάρτηση του Θανάση Πάτρα για τη Φάρμα

«I am back!!! Aν πριν από 3 μήνες μου έλεγε κάποιος ότι θα είχα ζήσει ότι έζησα θα του έλεγα ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στις ταινίες. Τώρα πια κατανοώ για μια ακόμα φορά στη ζωή μου ότι ποτέ δεν πρέπει να μιλάμε για κάτι με σιγουριά αν δεν το ζήσουμε.

Πίστευα ότι θα επιστρέψω 5 κιλά ελαφρύτερος και 5 κιλά σοφοτερος αλλά τελικά τα κιλά - της ζυγαριάς τουλάχιστον ήταν 9-το βάρος της εμπειρίας όμως πολλαπλάσιο. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπαίκτες μου και όλους όσοι πίσω από τις κάμερες μοιραστηκαν μαζί μας αυτό το δύσκολο αλλά υπέροχο ταξιδι και τους εύχομαι να έχουν πάντα τον ήλιο μπροστά τους και τον άνεμο πίσω τους.

Φυσικά πάνω απ`όλα υγεία και τυχη,που θέλω να ευχηθώ και σε όλους εσάς τους instagraμικους συνταξιδιωτες για το ενδιαφέρον, την συμπαράσταση και την αγάπη σας. Ευχαριστώ πολύ!!! Καλό καλοκαίρι και τα καλύτερα έρχονται! ΥΓ: επιστροφή στην πιο γλυκιά αγκαλιά!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πάτρας στην ανάρτηση που έκανε.

Αποκλειστικό απόσπασμα από τον μεγάλο ημιτελικό

Η Φάρμα ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα και το Πρωινό, το πρωί της Τρίτης έδειξε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από τον μεγάλο ημιτελικό, στον οποίο θα δούμε μερικούς πρώην παίκτες να επιστρέφουν και να μπαίνουν μέσα στο σπίτι.

«Την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Ιουνίου, στις 21:00, η «Φάρμα» ανοίγει τις πόρτες της για τον ημιτελικό και τον τελικό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, πάντα παρών και έτοιμος για δράση, θα δώσει το σύνθημα για τις τελευταίες δύσκολες δοκιμασίες, θα διαχειριστεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις μεγάλες και μικρές ανατροπές και θα ζήσει και εκείνος μαζί με τους παίκτες όλα τα συναισθήματα του μεγάλου αγώνα.

Οι παίκτες – αγρότες μπαίνουν στην τελική ευθεία, ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και καταστρώνουν τη νέα στρατηγική τους», αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού για τον ημιτελικό.

Ένα από τα πρόσωπα που βλέπουμε να επιστρέφουν στο σπίτι είναι και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία έμεινε σχετικά μικρό διάστημα στο ριάλιτι.