Άντζελα Δημητρίου: «Εισέβαλε» στο Καλό Μεσημεράκι και έπαθε πλάκα ο Νίκος Μουτσινάς

Είπε και τη viral ατάκα «Δε φωνάζουμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άντζελα Δημητρίου: «Εισέβαλε» στο Καλό Μεσημεράκι και έπαθε πλάκα ο Νίκος Μουτσινάς

Μία απρόσμενη έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά στη σημερινή εκπομπή του καθώς κατά τη διάρκεια της «Χρυσής Τηλεόρασης», μπήκε στο πλατό η Άντζελα Δημητρίου και ο παρουσιαστής τα «έχασε».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια εννοείται είπε για την viral ατάκα της «Δεν φωνάζουμε», ενώ την ίδια στιγμή σχολίασε και τον τελικό του House of Fame αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να πάρει τη νίκη ο Άρης και όχι ο Στέφανος καθώς της άρεσε πιο πολύ.

Η είσοδος της Άντζελας Δημητρίου στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι

Τα λόγια του Νίκου Μουτσινά για το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καινούργιου

Ένα επικό σχόλιο θέλησε να κάνει στη σημερινή εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καινούργιου, το οποίο έχει βρεθεί στον «αέρα». Ο παρουσιαστής με μπόλικο χιούμορ σχολίασε την ενδεχόμενη μετακίνησή της στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο ξέσπασμα που είχε στη σημερινή εκπομπή της κατά του Πρωινού και ανέφερε τι μπορεί να γινόταν αν επέλεγε να πάει στο κανάλι του Αμαρουσίου.

«Δεν γνωρίζω τίποτα. Συζήτησε με τον ΑΝΤ1; Για να κάνει τι στον ΑΝΤ1; Το Ευτυχείτε; Και ποιος θα δυστυχούσε αν πήγαινε το Ευτυχείτε στον ΑΝΤ1; Συγγνώμη, τελικά δεν ανανέωσε η Φαίη; Πότε έγιναν αυτές οι κουβέντες; Κι αν γίνανε, είναι ωραίο αυτό; Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Τα κανάλια είναι για να πηγαίνουμε… Γίνονται πάρα πολλά» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καινούργιου

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο και αυτή τη φορά γυρίζουν γύρω από την Κατερίνα Καινούργιου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, η παρουσιάστρια φέρεται να αφήνει το Open και να βάζει πλώρη για άλλο κανάλι.

Όπως διαβάζουμε μάλιστα, ο Alpha προτίθεται να σπάσει το συμβόλαιο της Κατερίνας Καινούργιου με το Open με στόχο να την εντάξει στο δυναμικό του. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν ότι η παρουσιάστρια θα επιστρέψει τελικά στον Alpha την ερχόμενη σεζόν.

Στόχος είναι η Κατερίνα Καινούργιου να μεταφέρει σχεδόν αυτούσια την εκπομπή της στην πρωινή ζώνη του Alpha. Την παραγωγή του μαγκαζίνο θα υπογράψει και πάλι η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος συνεργάζεται ήδη με τον Alpha.

Κατερίνα Καινούργιου Opentv

Από την ομάδα της εκπομπής αναμένεται να μείνει εκτός ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος συμφώνησε με τον ΣΚΑΙ για να αναλάβει ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο, μαζί με τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα.

Η έλευση της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha αναμένεται φυσικά να φέρει ανακατατάξεις στο πρόγραμμα.

Αυτό που επηρεάζεται άμεσα είναι το Happy Day, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου προορίζεται για τη ζώνη 10:00 – 13:00 και όχι απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη.

Έτσι η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα πρέπει να ολοκληρώνεται στις 10:00 και ίσως μετά από αρκετά χρόνια, ξεκινάει μισή ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 07:30.