Μίνα Αρναούτη: Ποζάρει με μαγιό και «μοιράζει» εγκεφαλικά

Απίστευτες αναλογίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μίνα Αρναούτη: Ποζάρει με μαγιό και «μοιράζει» εγκεφαλικά

Σε καλοκαιρινή διάθεση βρίσκεται η Μίνα Αρναούτη, η οποία ξεκίνησε ήδη τα μπάνια και μοιράστηκε μια φωτογραφία που μοίρασε εγκεφαλικά!

Η ίδια μπορεί ακόμα να μην έχει ξεπεράσει την απώλεια του Παντελή Παντελίδη, ωστόσο προσπαθεί να τα αφήσει όλα πίσω της και να προχωρήσει τη ζωή της.

Η ίδια λοιπόν εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό και θέλησε να κάνει μπάνιο στην πίσινα, φορώντας ένα απίστευτο μαγιό και ποζάροντας στον φακό.

Η Μίνα, με τις τέλειες αναλογίες της και με ένα κοκτέιλ στο χέρι, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μπάνιο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε “Αχ, Ιούνιος”.

Η φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη

Μίνα Αρναούτη ποζάρει με μαγιό και «μοιράζει» εγκεφαλικά

«Αν είμαι πλούσια δε μπορώ να αξιώσω αποζημίωση από τροχαίο;»

Με δύο αναρτήσεις που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μίνα Αρναούτη με αφορμή ένα μήνυμα που της έστειλε ένας διαδικτυακός της φίλος για την αποζημίωση από το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη.

«Διάβασα ότι δε μπορείτε να πληρώσετε την επιδικασθείσα αποζημίωση γιατί δεν εργάζεσθε. Βλέπω όμως το αντίθετο», της έγραψε χαρακτηριστικά ο follower της ως απάντηση σε ένα insta story που έβαλε.

Μπορώ να την πληρώσω. Είμαι πλούσια. Αν είμαι πλούσια δε μπορώ να αξιώσω αποζημίωση από τροχαίο; Μόνο οι φτωχοί χτυπάνε και πονάνε και δεν δουλεύουν εξαιτίας τραυματισμού; Μήπως δηλαδή αν χτυπήσεις πλούσιο τη βγάζεις καθαρή… κι αν χτυπήσεις φτωχό πληρώνεις; Δεν καταλαβαίνω κύριε τι θέλετε από τη ζωή μου;”.

Τα καθημερινά μου προβλήματα πλέον. Επίσης αυτός βλέπει από τις φωτογραφίες μου το αντίθετο… Δηλαδή δείχνω πλούσια;”, σχολίασε η Μίνα Αρναούτη.

Εγώ προσωπικά δε θέλω τίποτα από εσάς! Οι αγωγές σας με βάζουν σε σκέψεις! Μπορώ να σκέφτομαι βέβαια; Και επίσης οι αναρτήσεις σας δείχνουν ότι είστε καλά στην υγεία σας!”, συνέχισε ο ακόλουθους της Μίνας Αρναούτη με την νεαρή κοπέλα να του απαντά:

Ε τότε γιατί μάζευα χαρτιά από χειρουργεία για το δικαστήριο και δεν πήγα 30 φωτογραφίες από το τροχαίο με τα τραύματα να ξεμπερδεύω; Αφού από φωτογραφίες βγαίνουν τα συμπεράσματα”, ήταν το σχόλιό της, ενώ παράλληλα σχολίασε στο Instagram: “Όλα τα βλέπουν απ’ τα σόσιαλ πια! Όλα!”.

Μίνα Αρναούτη Instagram

Μίνα Αρναούτη Παντελής Παντελίδης