Power of Love - Παναγιώτης Θεόφιλος: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του

Στιγμές ευτυχίες για τον πρώην παίκτη του ριάλιτι αγάπης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Power of Love - Παναγιώτης Θεόφιλος: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του

Στιγμές ευτυχίας βιώνει ο πρώην παίκτης του Power of Love, Παναγιώτης Θεόφιλος, ο οποίος παντρεύτηκε στις 22 Μαΐου με την αγαπημένη του, Δανάη Παναγιώτου.

Μπορεί ο ίδιος να μην βρήκε την αγάπη μέσα στο ριάλιτι ζευγαριών, ωστόσο ο Παναγιώτης βρήκε τον έρωτα στα μάτιας της πανέμορφης Δανάη, την οποία επίσης γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο “Τhe Voice”, το 2018.

Νωρίτερα μάλιστα, ο Παναγιώτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram μερικές τρυφερές φωτογραφίες από το άλμπουμ του πρόσφατου γάμου του που έγινε στην Κύπρο και της δεξίωσης που ακολούθησε.

Φωτογραφίες από τον γάμο του Παναγιώτη Θεόφιλου και της Δανάης Παναγιώτου

Power of Love - Παναγιώτης Θεόφιλος το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του 4

Power of Love - Παναγιώτης Θεόφιλος το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του 3

Power of Love - Παναγιώτης Θεόφιλος το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του 2

Power of Love - Παναγιώτης Θεόφιλος το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του

Επιστρέφει στον ΣΚΑΙ το Power of love;

Το Power of love, σίγουρα είναι ένα από τα ριάλιτι που συζητήθηκαν πολύ λόγω του concept του και κάθε ημέρα προβολής του στο Twitter γινόταν χαμός. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, υπάρχουν σκέψεις από τον ΣΚΑΙ, να βγει και πάλι στον αέρα.

Το κανάλι του Φαλήρου έχει μπει δυναμικά στην "μάχη" της τηλεθέασης και μετά το τέλος του Big Brother, σημειώνει και πάλι υψηλά νούμερα τηλεθέασης με το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor 4.

Ωστόσο, η απογευματινή ζώνη του καναλιού, έχει μείνει κενή αφού το My style rocks ολοκληρώθηκε. Έτσι λοιπόν, έχουν πέσει πολλές προτάσεις στο τραπέζι για την αξιοποίηση της. Μια από αυτές είναι να επιστρέψει ξανά το show μόδας, με τον ΣΚΑΙ να λέγεται πως θέλει στην παρουσίαση την Δούκισσα Νομικού.

Ωστόσο, πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, θέλουν να συζητιέται και η πρόταση να βγει στον αέρα το Power of love, ένα δυνατό ριάλιτι με σίγουρη τηλεθέαση.

Βέβαια, αν τελικά το εν λόγω ριάλιτι επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας θα έχει αρκετές αλλαγές για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού.

ΣΚΑΙ Power of love

Τι είναι το Power of love;

6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι με το οποίο θα μπορούσαν να ζήσουν για πάντα μαζί.

Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται.

Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους. Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που αποχωρούν προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.