Ατάκα "φωτιά" Βανδή σε Παπαρίζου - «Μεγάλωσα με τα τραγούδια σου»

Πως αντέδρασε η τραγουδίστρια;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ατάκα

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή My Greece της Δέσποινας Βανδή, όπου ξεναγήθηκαν στην πανέμορφη Καρδίτσα, από όπου κατάγεται η πρώτη. Εκεί συνάντησαν πρόσωπα από την οικογένεια της, ενώ όλοι μαζί μαγείρεψαν.

Αναφέρθηκαν στην συμμετοχή της στην Eurovision, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση και έκανε περήφανη την Ελλάδα, αλλά και σε πολλά άλλα.

Μια ατάκα ωστόσο, μας έκανε να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή, μιλώντας με την Έλενα Παπαρίζου και τα τραγούδια της, γύρισε και της είπε «Μεγάλωσα με τα τραγούδια σου».

Πως αντέδρασε η Παπαρίζου στην ατάκα της Βανδή;

«Στο Μουζάκι δεν είμαι η Έλενα Παπαρίζου, είμαι η κόρη του Γιώργου»

Το My Greece και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην πατρίδα της Έλενας Παπαρίζου, το Μουζάκι Καρδίτσας, με την τραγουδίστρια να δείχνει φανερά την αγάπη της για την καταγωγή της.

Οι δύο τραγουδίστριες γύρισαν τα γραφικά σοκάκια της περιοχής ενώ ήπιαν και τσίπουρτο ε ένα από τα πιο παραδοσιακά μαγαζιά.

Φυσικά, η Έλενα θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια, όταν κάθε καλοκαίρι επισκεπτόταν το χωριό της και λίγο αργότερα μίλησε για την σχέση της με την Καρδίτσα αλλά και για το πως γνωρίστηκαν οι γονείς της.

«Ο πατέρας μου κατάγεται από ένα χωριό που λέγεται Οξυά, η μαμά μου κατάγεται από ένα άλλο χωριό που λέγεται Βατσουνιά. Το 1965 η γιαγιά και η μαμά μου πήγαν Σουηδία με τρένο. Ο πατέρας μου πήγε αργότερα το 1973. Ο πατέρας μου, όλο το σότι ήταν όλοι ξυλουργοί. Όταν πήγε να φτιάξει την κουζίνα της γιαγιάς μου είδε σε φωτογραφία την μητέρα μου, ρωτούσε για εκείνη. Την ξαναείδε το επόμενο καλοκαίρι σε ένα πανηγύρι και την ερωτεύτηκε. Το πρώτο τους ραντεβού ήταν μια εκδρομή στα Τέμπη. Πίσω τους ήταν ο θείος μου ο Θανάσης παρατηρούσε. Η μαμά μου αποφάσισε να παντρευτεί τον μπαμπά μου. Είναι ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε πάρα πολύ.

Εμείς τότε δεν είχαμε σπίτι εδώ. Πηγαίναμε σε συγγενείς. Σχεδόν όλα τα καλοκαίρια ερχόμασταν εδώ. Η μαμά μου ήταν με ένα κουτί γλυκά στα χέρια της. Είχα μεγάλη στεναχώρια αν δεν ερχόμασταν στην Ελλάδα. Στο Μουζάκι δεν είμαι η Έλενα Παπαρίζου, είμαι η κόρη του Γιώργου. Είναι πολύ όμορφο και με συγκινεί. Ο κόσμος έχει ιστορίες να πει για τους γονείς μου».