Η ανακοίνωση του MEGA για το My Greece της Δέσποινας Βανδή

Ποια θα είναι η καλεσμένη της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανακοίνωση του MEGA για το My Greece της Δέσποινας Βανδή

Ανακοίνωση για την σημερινή αλλά και αυριανή εκπομπή My Greece έβγαλε το MEGA, αποκαλύπτοντας την καλεσμένη της Δέσποινας Βανδή, με την οποία μαζί θα ανακαλύψουν την όμορφη Καρδίτσα.

Η ανακοίνωση του MEGA για το My Greece της Βανδή

Μια βόλτα στον κάμπο της Καρδίτσας και τα βουνά των Αγράφων κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο το «My Greece». Το Σάββατο 29 Μαΐου, η Έλενα Παπαρίζου ξεναγεί την Δέσποινα Βανδή στα αγαπημένα της μέρη, ξεδιπλώνοντας εικόνες μοναδικής ομορφιάς και τοπία που μαγνητίζουν το βλέμμα.

Η περιήγηση ξεκινά από ψηλά, από το Κάστρο στο Φανάρι με θέα όλη την περιοχή και συνεχίζεται στο όμορφο και γραφικό χωριό Κανάλια. Η λίμνη Πλαστήρα αποκαλύπτει όλη την ανοιξιάτικη ομορφιά της και η Έλενα προσκαλεί τη Δέσποινα σε μια βόλτα με ένα υδροποδήλατο.

έλια, πειράγματα, δοκιμασίες και φυσικά νοστιμιές της περιοχής που φημίζεται για τις πολλές και διαφορετικές πίτες της. Νόστιμη αποδεικνύεται και η βόλτα στο Μουζάκι, με ντόπια τυριά, τσίπουρο και νοσταλγική συζήτηση με την Έλενα για τα χρόνια που εκείνη επισκεπτόταν την περιοχή από τη Σουηδία αλλά και για τη γνωριμία των γονιών της. Η Έλενα Παπαρίζου επιφυλάσσει πολλές στάσεις στη Δέσποινα Βανδή σε ιδιαίτερα για εκείνη σημεία αλλά και αγαπημένους της ανθρώπους για κεράσματα και απολαυστικές ιστορίες.

Η περιήγηση συνεχίζεται την Κυριακή 30 Μαΐου με πολλά παραμυθένια σημεία της λίμνης Πλαστήρα και του φράγματος. Η Δέσποινα και η Έλενα ανεβαίνουν στα 1.500 μέτρα υψόμετρο, στα δάση των Αγράφων, σε αναζήτηση μανιταριών και μαθαίνουν τα πάντα για την ιδιαίτερη ποικιλία κρασιού της περιοχής που καλλιεργείται μόνο στη λίμνη και η γεύση του ταξιδεύει μέχρι το εξωτερικό. Μια βόλτα ως το γεφύρι της Παλαιοκαρυάς που ένωνε παλιά τη Θεσσαλία με την Ήπειρο και τον εντυπωσιακό καταρράκτη δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για μια συζήτηση με το Number One κορίτσι της χώρας.

Να σημειώσουμε πως στην συγκεκριμένη εκπομπή, είχε μιλήσει και η Βάσω Λασκαράκη, κάνοντας μια αποκάλυψη για την κόρη της και την συμπεριφορά που έχει όταν είναι στην Κρήτη.

«Ο γιος μου κόλλησε κορωνοϊό στα γυρίσματα του My Greece»

«Πέρασε ο γιος μου κορωνοϊό που είναι 9,5 ετών. Πήγαμε οικογενειακώς στο My Greece για το γύρισμα στην Ευρυτανία. Θεώρησα ότι είναι ένα δώρο από τον Θεό να φύγουμε και να πάμε μια εκδρομή. Και μας είπαν μετά ότι υπήρχε κρούσμα, και κάναμε τεστ και ο μικρός βγήκε θετικός. Ήμουν ψύχραιμος. Μάλλον μετά το κόλλησε και η Έμιλυ, αλλά δεν έκανε τεστ.

Εγώ και η μικρή ήμασταν μόνοι μας σε ξεχωριστά δωμάτια, όλη μέρα με μάσκες και τρώγαμε μόνοι μας. Κοιμόμουν μόνος μου αλλού. Όλη την ημέρα είχα ανοιχτά παράθυρα, είχαμε ξεπαγιάσει. Και δεν κολλήσαμε. Εγώ έκανα κάθε δύο ημέρες τεστ και δεν το κόλλησα. Το δύσκολο ήταν να απαγορεύσεις στην μικρή που είναι 5,5 ετών να παίζει με τον αδερφό της.

Κάτσαμε μέσα τις 2 εβδομάδες που πρέπει, και εφόσον εγώ έβγαινα αρνητικός στα τεστ, δεν χρειάστηκε να σκεφτώ κάτι άλλο. Η πανδημία μας ξεπερνάει. Προσπαθούμε να περπατήσουμε σε ένα σκοινί και από κάτω μας πετούν ακόντια με φωτιά. Αν προσπαθήσεις να δουλέψεις, είναι πάρα πολύ ρευστά τα πράγματα», σχολίασε ο αγαπημένος ηθοποιός.