Βάσω Λασκαράκη: «Η κόρη μου είναι ένα άλλο παιδί όταν έρχεται στην Κρήτη»

«Πάντα με ρωτάει αν μπορούμε να μετακομίσουμε στην Κρήτη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βάσω Λασκαράκη: «Η κόρη μου είναι ένα άλλο παιδί όταν έρχεται στην Κρήτη»

Στην Δέσποινα Βανδή και στην εκπομπή “Μy Greece” παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος την πρώτη τους κοινή συνέντευξη.

Η τραγουδίστρια και η ηθοποιός θέλησαν να κάνουν μια βόλτα στα Ανώγεια και στην Πλατεία στο Περαχώρι και μέσα σε όλα, η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για το πως της φαίνεται η ζωή στην Κρήτη, αλλά και πόσο αρέσει στη κόρη της, Ευά.

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη

«Με έβγαλε εδώ η ζωή στην Κρήτη. Εδώ είναι σαν να σταματά ο χρόνος. Παρόλο που το Ηράκλειο θυμίζει τη Θεσσαλονίκη. Ο σύζυγός μου έχει καταγωγή από τα Ανώγεια. Με έφερε στα χιόνια και παίξαμε χιονοπόλεμο. Είναι πολύ όμορφο μέρος, έχει μια άλλη ενέργεια.

Είναι πιο ήρεμα εδώ. Μέσα από τα παιδιά το καταλαβαίνεις καλύτερα. Βλέπω την κόρη μου που έχει τη δυνατότητα να ζει και στην Αθήνα και στην Κρήτη. Εδώ είναι πιο χαρούμενη, πιο ήρεμη. Είναι κάτι που με συγκινεί πολύ όταν το βλέπω. Είναι άλλο παιδί όταν έρχεται στην Κρήτη.

Πάντα με ρωτάει αν μπορούμε να μετακομίσουμε στην Κρήτη. Της αρέσει να νοικιάζουμε ένα τροχόσπιτο και να γυρίζουμε όλη την Κρήτη»

Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη έχει επέτειο γάμου με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο και γι΄αυτόν τον λόγο θέλησε να του ευχηθεί μέσα από μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο πριν από λίγο καιρό πραγματοποίησε ένα ταξίδι στην Κρήτη, δείχνει να περνάει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του. Η Βάσω Λασκαράκη είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό πως θα ήθελε να κάνει ένα παιδί ακόμα με τον αγαπημένο της.

«Επέτειος στα χρόνια του Κορονοϊού [volume 2] Χρόνια μας πολλά πολλά πολλά πολλά αγάπη μου @lefteris.soultatos .... τα χρωστούμενα πάρτυ μαζεύονται», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη.