Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Θα κάνουν την πρώτη κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση

Στο My Greece με τη Δέσποινα Βανδή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Θα κάνουν την πρώτη κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος πρόκειται να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση. Συγκεκριμένα θα εμφανιστούν μαζί στην εκπομπή My Greece της Δέσποινας Βανδή στο Mega.

Το Σάββατο 15 Μαΐου η περιήγηση ξεκινά από το εντυπωσιακό φρούριο Κούλε στο λιμάνι του Ηρακλείου. Η βόλτα στη μυστηριακή Κνωσσό, το κέντρο του Μινωικού Πολιτισμού έχει πάντα κάτι καινούργιο να σου αποκαλύψει, ενώ η ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο και η επαφή με τα αριστουργήματα της τέχνης των Μινωιτών εντυπωσιάζει.

Η Βάσω ερωτεύτηκε την Κρήτη και πια είναι το σπίτι της. Με σύζυγο, τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, ποιος έχει άραγε τον πρώτο λόγο στην κουζίνα του σπιτιού; Η Δέσποινα Βανδή υποβάλει τα ζευγάρι σε μια μαγειρική αναμέτρηση με θέμα τους «χοχλιούς». To ζευγάρι μάλιστα πέρασε το Πάσχα του στην Κρήτη.

Τα μυστικά του βυθού της Μεσογείου αποκαλύφθηκαν στη Βάσω και τη Δέσποινα στο Ενυδρείο της Κρήτης και τι μυστικά! Πολύχρωμα, εντυπωσιακά και εκπαιδευτικά για μικρούς και μεγάλους. Η βόλτα στις Αρχάνες αποδεικνύεται εξίσου πολύχρωμη αλλά και νόστιμη.

Η τρυφερή ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη για την επέτειο γάμου της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη έχει επέτειο γάμου με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο και γι΄αυτόν τον λόγο θέλησε να του ευχηθεί μέσα από μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο πριν από λίγο καιρό πραγματοποίησε ένα ταξίδι στην Κρήτη, δείχνει να περνάει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του. Η Βάσω Λασκαράκη είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό πως θα ήθελε να κάνει ένα παιδί ακόμα με τον αγαπημένο της.

«Επέτειος στα χρόνια του Κορονοϊού [volume 2] Χρόνια μας πολλά πολλά πολλά πολλά αγάπη μου @lefteris.soultatos .... τα χρωστούμενα πάρτυ μαζεύονται», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη.