Λευτέρης Πανταζής: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ατύχημα

«Ήταν σοκαριστικό! Γέμισα αίματα και κάλεσαν το ασθενοφόρο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λευτέρης Πανταζής: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ατύχημα

Δύσκολες στιγμές πέρασε ο αγαπημένος , Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν βγει χθες, διακομίσθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα του κρατικού νοσοκομείο Νίκαιας.

Ο τραγουδιστής έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να καλέσουν το ΕΚΑΒ για να οδηγηθεί στο νοσοκομείο, καθώς είχε χτυπήσει σοβαρά και είχε γεμίσει αίματα.

Συγκεκριμένα, ενώ απολάμβανε το γεύμα του σε μαγαζί, έχασε την ισορροπία του από την καρέκλα και έπεσε κάτω, χτυπώντας το κεφάλι του στη διπλανή καρέκλα. Αμέσως έτρεξαν επάνω του οι υπεύθυνοι του εστιατορίου, ενώ η παρέα του φώναζε “βοήθεια”.

Οι πρώτες δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή μετά το ατύχημα

Λευτέρης Πανταζής νοσοκομείο

Μιλώντας στην “On time” και τη Σπυριδούλα Τριάντου, ο Λευτέρης Πανταζής είπε: «Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα κάτω. Πολύ ξαφνικά. Χτύπησα στην άλλη καρέκλα το κεφάλι μου και μετά έπεσα στο πάτωμα. Φοβήθηκαν όλοι, φοβήθηκα και εγώ, γιατί ένιωθα κάτι στο κεφάλι να τρέχει και έβαλα το χέρι μου να το πιάσω και γέμισα αίματα.

Ήταν σοκαριστικό. Αμέσως μου έφεραν πάγο ενώ κάλεσαν το ασθενοφόρο. Τώρα είμαι καλύτερα, παίρνω βέβαια αντιβίωση… Μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός, αφού χτύπησε στην άλλη καρέκλα που με κράτησε. Αν έπεφτα στο πάτωμα, θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε παραχωρήσει μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία είχε μιλήσει για τη ζωή στη νύχτα και τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

«Ήμουν ερωτευμένος με την Άντζελα Δημητρίου, έχασα 11 κιλά, δεν μπορούσα να φάω»

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον Κωνσταντίνο Αρκά και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον έρωτά του για την Άντζελα Δημητρίου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που έχει ετοιμάσει για το «Σπίτι με το Mega» μια μοναδική μουσική βραδιά, μίλησε επίσης και για την συνεργασία του με την Άννα Βίσση στο «Διογένης Παλλάς».

«Εγώ και οι φίλοι μου θα κάνουμε ένα γλέντι τρικούβερτο στο Σπίτι με το Mega. Με την Κατερίνα Στανίση συνεργαστήκαμε στο παρελθόν με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Η Κατερίνα είναι καλός άνθρωπος, απλή και καλή λαϊκή τραγουδίστρια. Είμαι ένας χορτασμένος άνθρωπος από τη ζωή. Έχω δώσει αγάπη γιατί πήρα τεράστια αγάπη από τον κόσμο. Το 1990 χτίστηκε το “Διογένης Παλλάς” και κάναμε εγκαίνια με την Άννα Βίσση. Για 11 μήνες δεν υπήρχε ελεύθερο τραπέζι. Ο Νίκος Καρβέλας έγραψε το “Ψεύτικα” στην Άννα για να τη φέρει κοντά μου γιατί ήμουν πολύ ψηλά.

Όσες φορές έχω βρεθεί με την Άντζελα Δημητρίου στην πίστα κάναμε τεράστιες επιτυχίες. Έχω γράψει το “Μα δεν πειράζει” για την Άντζελα. Ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Άντζελα, έχασα 11 κιλά, δεν μπορούσα να φάω. Ένα ταλέντο όπου και να το κρύψεις, θα βγει. Ίσως να είμαι σε μια κριτική επιτροπή, κάτι ψιθυρίζεται. Ο Τριαντάφυλλος είναι ότι βλέπεις στην τηλεόραση. Αν κρατήσει στο παιχνίδι και έχουν ανοίξει τα μαγαζιά θα του κάνει πολύ καλό η συμμετοχή του. Ο Τριαντάφυλλος είχε μια απουσία δέκα ετών και πιστεύω ότι μπορεί να έφταιγε και αυτός -δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις του για τον Τριαντάφυλλο-».