Τζέιμς Καφετζής μιλά ξανά για την Μαλέσκου: "Έφυγα από την εκπομπή γιατί μου είπε..."

"Ο Τριαντάφυλλος μου έστειλε μήνυμα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζέιμς Καφετζής μιλά ξανά για την Μαλέσκου:

Η κάμερα του Ευτυχείτε το πρωί της Τετάρτης έπεσε επάνω στον Τζέιμς Καφετζή και εννοείται πως... όπως πάντα, κάτι είχε να πει ο πρώην παίκτης του Survivor.

Να σημειωθεί πως στο πλευρό του ήταν ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη.

Οι νέες δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή

«Δεν περιμέναμε την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου. Μου έστειλε μήνυμα στο Instagram. Θέλω να κερδίσει κάποιος που είναι μέσα από την αρχή. Είναι πιο δίκαιο. Ο Ηλίας έχει πεινάσει. Μετά τους δύο μήνες είναι πιο light. », είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Όσον αφορά την επεισοδιακή αποχώρηση από την εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου ο Τζέιμς Καφετζής σχολίασε: «Δεν νομίζω ότι ήμουν αγενής. Πήγα εκεί και είπα κάποια πράγματα που με έχουν ενοχλήσει και στο κάτω κάτω με κάλεσαν να πω την αποχή μου και τη γνώμη μου να πω κάποια πράγματα. Έφυγα γιατί μου είπε “καλό μεσημέρι” και θεώρησα ότι έπρεπε να φύγω.»

Αυτό είναι το ποσό που συγκέντρωσε ο Τζέιμς για το Χαμόγελο του Παιδιού

Ο Τζέιμς Καφετζής μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4 αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την δημοφιλία του για καλό σκοπό. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο οποίος έχει αποκτήσει πολλούς followers, έτρεξε έναν διαγωνισμό με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, "Όλα τα έσοδα από τον διαγωνισμό θα διατεθούν για να εξασφαλίσουμε ένα μαγιό και κουβαδάκια για τα παιδιά που μεγαλώνουν στο «Χαμόγελο» για να έχουν χαρούμενες καλοκαιρινές αναμνήσεις, και στο τέλος του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί ο αριθμός των παιδιών που καταφέραμε, μαζί να βάλουμε ένα χαμόγελο στο προσωπάκι τους!"

Η λήξη του διαγωνισμού, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ (8/6) και το ποσό που μαζεύτηκε σύμφωνα με όσα γράφτηκαν είναι 3.630 ευρώ.