MasterChef 5 - Γονείς Διονύση: «Αν δεν είχε μπει η Μαργαρίτα στη δεύτερη φάση...»

Οι δηλώσεις του πριν το μεγάλο τελικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Γονείς Διονύση: «Αν δεν είχε μπει η Μαργαρίτα στη δεύτερη φάση...»

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο τελικό του MasterChef 5, οι γονείς του Διονύση μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Στην Φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων εξήγησαν πως η νίκη θα πήγαινε πιο εύκολα στον Διονύση αν η Μαργαρίτα δεν είχε μπει στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού.

Οι δηλώσεις των γονιών του Διονύση για τον τελικό του MasterChef 5

«Αν ήσασταν την ώρα που μας υποδέχτηκαν, ο Διονύσης πήγε στον πατέρα του και μετά σε μένα. Τον βλέπουμε και αγχωνόμαστε. Εύχομαι πολλοί γονείς να ζήσουν τη σημερινή εμπορία. Είμαστε και οι δυο πολύ καλοί μάγειρες» είπε η κα. Βασιλική.

«Εγώ για τον Διονύση είμαι πολύ περήφανος που έχει φτάσει εδώ σήμερα. Και δε βγήκε και από το παιχνίδι ο Διονύσης. Αν δεν είχε μπει η Μαργαρίτα στη δεύτερη φάση, θα ήταν πιο εύκολο του Διονύση για να κερδίσει. Όχι ότι δε θα κερδίσει τώρα.

Είμαι σίγουρος πως θα κερδίσει και θα πάρει το έπαθλο. Όχι επειδή είμαι πατέρας του, επειδή το αξίζει μαγειρικά. Όταν τον έφερα εδώ τον ρώτησα να μου πει ποιος είναι ο σκοπός του. Γύρισε και μου είπε “πατέρα εγώ ήρθα να πάρω τα 50.000 ευρώ”. Του είπα “αν το πιστεύεις πραγματικά προχώρα”» ανέφερε ο κ. Αριστείδης.

Τέλος η Ανούς αποκάλυψε: «Με τη μαμά του Διονύση μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά από κοντά σήμερα γνωριστήκαμε».

Σάλος με την φωτογραφία που διέρρευσε για τον Διονύση Σαρακίνη λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Απόψε θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5. Μπορεί το Youweekly.gr να σας έχει αποκαλύψει ήδη τον μεγάλο νικητή των 50.000 ευρώ αλλά τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργεί μεγάλος σάλος στο διαδίκτυο γύρω από το όνομα του ενός διεκδικητή, Διονύση Σαρακίνη.

Ενώ στις πρώτες του δηλώσεις για το MasterChef ο Διονύσης είχε δηλώσει το πόσο παθιασμένος είναι με το να καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο, στο παρελθόν και συγκεκριμένα 4 χρόνια πριν έδειχνε δημόσια μεγάλη απέχθεια για το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, το 2016 ο Διονύσης είχε κάνει μια ανάρτηση αφήνοντας να εννοηθεί πως το MasterChef είναι "σκουπίδι" για την ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο. Είχε δηλώσει, μάλιστα, κάθετος στο να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο.

MasterChef 5 Διονύσης Σαρακίνης