Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τάσος Νούσιας: «Κι εγώ δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση...»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού

Τάσος Νούσιας: «Κι εγώ δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση...»
News 09.06.2021 11:41
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Τάσος Νούσιας παραχώρησε συνέντευξη στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου, μιλώντας για την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης με τίτλο «Ιστορία χωρίς όνομα», στην οποία πρωταγωνιστεί και όχι μόνο.

Κάλεσε όσους βιώνουν κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου, όχι μόνο να μιλήσουν, αλλά να φωνάξουν και κάλεσε τη νέα γενιά να πατήσει γερά στα πόδια της για τον νέο κόσμο που έρχεται.

Επίσης, αποκάλυψε ότι μετάνιωσε που είπε «όχι» στη συμμετοχή του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτοντας τον λόγο και ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει στη σειρά «Έτερος εγώ».

Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, ωστόσο το τελείωσε αμέσως. Ενώ, είχε μιλήσει για τον βιασμό και την παιδεραστία.

Οι αποκαλύψεις του Τάσου Νούσια

«Ζήλεψα τις "Άγριες Μέλισσες"»

Ο Τάσος Νούσιας είχε πρόταση να αναλάβει τον ρόλο του «Δούκα» στις «Άγριες Μέλισσες», ωστόσο αρνήθηκε και, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε, τελικά ζήλεψε με την επιτυχία που σημείωσε η σειρά, αλλά δεν ήταν εφικτό να δεχτεί την πρόταση.

Ο αγαπημένος ηθοποιός συμμετέχει φέτος στην «Έξαψη», τη νέα σειρά του Mega που σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Μιλώντας στο «7 Μέρες TV», αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε από τη σειρά του ΑΝΤ1 -δείτε εδώ ένα spoiler.

Πέρυσι, αρνήθηκες να συμμετάσχεις στις «Άγριες Μέλισσες» και μάλιστα στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Δούκα, εξαιτίας των πολλών επεισοδίων της σειράς

«Εκεί ήταν ξεκάθαρο εξαρχής ότι το σήριαλ θα ήταν καθημερινό. Στη δεδομένη περίπτωση γνώριζα για δύο επεισόδια την εβδομάδα, γεγονός που διασφαλίζει τη φροντίδα ενός εβδομαδιαίου προγράμματος και όχι καθημερινού, παρ'όλο που οι "Άγριες Μέλισσες" είναι μια εξαιρετική δουλειά. Έχουν κάνει την καριέρα τους και συνεχίζουν με τεράστια επιτυχία. Είναι σπουδαίο το αποτέλεσμα της σειράς».

Τάσος Νούσιας Άγριες Μέλισσες

Εκ των υστέρων μετάνιωσες που απάντησες αρνητικά;

«Ζήλεψα, με την καλή έννοια, το άρτιο αποτέλεσμα. Είναι εξαιρετική δουλειά. Υπήρχαν, όμως, και διάφορες παράλληλες υποχρεώσεις εκείνη την περίοδο. Εκ των πραγμάτων, από θέμα χρόνου δεν ήταν εφικτό να το κάνω. Έτρεχαν οι παραστάσεις. Φέτος, με τα θέατρα κλειστά, τουλάχιστον έχουμε την ελευθερία να επιλέξουμε πιο απαιτητικές χρονικά τηλεοπτικές δουλειές».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξέσπασε ο Τάσος Νούσιας - «Ο βιασμός και η παιδεραστία εκτελούνται, τ΄ακούτε βρωμιάρηδες!!!»

Νέα μαρτυρία για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό

Share