Κατερίνα Λιόλιου: «Ένιωσα ότι χτυπιέμαι αλύπητα στο θέμα με τον Πέτρο Κωστόπουλο»

«Ήταν τραγικό το πόση έκταση πήρε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Λιόλιου: «Ένιωσα ότι χτυπιέμαι αλύπητα στο θέμα με τον Πέτρο Κωστόπουλο»

Στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε μίλησε η Κατερίνα Λιόλιου, όπου αναφέρθηκε στην φημολογούμενη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, μετά από το ταξίδι που έκανε την ίδια περίοδο με τον παρουσιαστή.

«Φυσικά και με ενόχλησε. Εννοείται ότι με ενόχλησε. Ήταν τραγικό το πόση έκταση πήρε. Ένιωσα ότι χτυπιέμαι αλύπητα από παντού και πραγματικά μετά από τόσους μήνες απορώ για τον λόγο. Αλήθεια. Δεν με ενδιαφέρει γιατί έγινε καθόλου, απλά δεν νομίζω ότι αφορά και κάποιον. Δεν έκανα κάτι κακό. Δεν έκανα τίποτα κακό», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Ενώ, στη συνέχεια μίλησε για το Survivor 4: «Τον Σάκη Κατσούλη τον παρακολουθώ στο Survivor, τον καμαρώνω. Είναι πολύ αθλητικός τύπος, πολύ καλός παίκτης και μακάρι να πάει καλά και γιατί όχι να το σηκώσει» πρόσθεσε η γοητευτική τραγουδίστρια για τον καλό της φίλο και παίκτη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Δεν ξέρω αν είναι στημένη η σχέση του με την Μαριαλένα».

Νέο πρόσωπο στην ζωή της Κατερίνας Λιόλιου

Στο Σου - Κου Family βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου η Κατερίνα Λιόλιου όπου και αποκάλυψε πως είναι πολύ ερωτευμένη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Αντελίνα Βαρθακούρη λίγο πριν το κλείσιμο δεν μπόρεσε να μην τη ρωτήσει που αφιερώνει ένα κομμάτι που είχε ερμηνεύσει με τον σύζυγό της Χάρη.

“Εντάξει σαν κορίτσι και εγώ έχω..” είπε εκείνη με την Αντελίνα αν αναφέρεται στα γνωστά που έχουν σχέση με το Ντουμπάι υπονοώντας τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη σχέση που είχε ακουστεί ότι έχουν εξαιτίας και ενός ταξιδιού που είχαν κάνει.

Όχι όχι αφορά τα τωρινά. Νέα πράγματα” είπε η νεαρή τραγουδίστρια και συνέχισε, “Όμορφα πράγματα, νέα”.

Τότε η Αντελίνα τη ρώτησε, “Κοντά σε ηλικία” για να λάβει την απάντηση, “Μη σου πω τον παίρνω και έναν χρόνο”.
Όσο για το αν η νέα της σχέση έχει να κάνει με κάποιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο είπε, “Όχι δεν τον ξέρετε. Είμαι ερωτευμένη, πολύ. Δεν υπάρχουν άλλα και δεν υπήρχαν. Στο Ντουμπάι πήγα ταξίδι, ήταν πολλοί άνθρωποι εκεί”