Σάλος στο διαδίκτυο με την φωτογραφία της Emily Ratajkowski με το μωρό της

Ξέσπασε ο παρουσιαστής Piers Morgan - «Δεν κρατάνε έτσι ένα μωρό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάλος στο διαδίκτυο με την φωτογραφία της Emily Ratajkowski με το μωρό της

Μαμά για πρώτη φορά έγινε το μοντέλο Emily Ratajkowski. Η ίδια αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, πριν από μερικές εβδομάδες.

“Sylvester Apollo Bear ήρθε στη Γη. Ο Sly γεννήθηκε στις 8/3/21 στο πιο όμορφο, σουρεαλιστικό και γεμάτο αγάπη πρωί της ζωής μου!” έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έγκυος στο μεταξύ είναι και η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Rose Leslie!

emrata μαμα μωρό

Για αυτό το λόγο ξέσπασε σάλος με την Emily Ratajkowski

Ωστόσο, η νέα ανάρτηση της στο Instagram προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε πρόσφατα μία φωτογραφία, όπου φοράει το μπικίνι της και κρατάει τον γιο της στο ένα χέρι. Και οι δύο φοράνε μαγιό σε ασορτί χρώματα.

Η ανάρτησή της έγινε αμέσως viral, όμως οι αντιδράσεις του κοινού, δεν ήταν όλες καλές και για αυτό ευθύνεται ο τρόπος, με τον οποίο κρατάει το μωρό της.

Μάλιστα, η πρώτη σκληρή κριτική προέρχεται από τον διάσημο Βρετανό δημοσιογράφο Piers Morgan, ο οποίος δεν διστάζει ποτέ να εκφράσει την άποψή του.

Με ένα post του στο Twitter, ο δημοσιογράφος κατακεραυνώνει την Emily Ratajkowski., που κρατάει το μωρό της «σαν να είναι αξεσουάρ». Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν κρατάνε έτσι τα μωρά, Έμιλι και οι εκατομμύρια followers σου δεν πρέπει να ενθαρρύνονται να κάνουν το ίδιο. Θα χαρώ να σου δώσω μερικές συμβουλές, αν το χρειάζεσαι».

Emily Ratajkowski μωρό φωτογραφία

H ολόγυμνη φωτογραφία της με την φουσκωμένη της κοιλιά

Το πασίγνωστο μοντέλο και ο σύζυγος της Sebastian Bear-McClard διανύουν την πιο ευτυχισμένη τους περίοδο καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί σε μερικές εβδομάδες.

Η Έμιλυ ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της και σε μια πρόσφατη δήλωση της είχε αναφέρει: «Δεν είχα καταλάβει ποτέ τι σημαίνει πραγματικά να κάνεις οικογένεια και να μεγαλώνεις παιδιά. Είναι απίθανη εμπειρία και νιώθω πολύ τυχερή που τη βιώνω.

Δεν ξέρω φυσικά πώς είναι η μητρότητα γιατί αυτή είναι η πρώτη φορά που τη βιώνω και ο καθένας έχει διαφορετικές εμπειρίες και απόψεις. Οπότε, το καλύτερο πράγμα που έχω να κάνω είναι να αφήσω τα πράγματα να έρθουν φυσικά και να αντιμετωπίσω την κάθε μέρα ξεχωριστά και να δω που θα με βγάλει ο δρόμος».

Η ίδια πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με πρωταγωνίστρια την φουσκωμένη της κοιλίτσα, με τα like και τα σχόλια να παίρνουν φωτιά.

Αυτήν την φορά, το μοντέλο φωτογραφήθηκε στον καθρέφτη της ολόγυμνη και στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Κάποιες φορές νιώθω σαν το Γουΐνι το αρκουδάκι σε ανθρώπινο σώμα και άλλες φορές σαν μια θεά της γονιμότητας με χυμώδη οπίσθια. Έβγαλα αυτή τη φωτογραφία μια μέρα που ένιωθα το δεύτερο. Ωστόσο, ξέρω ότι θα μου λείψει αυτή η φουσκωμένη κοιλιά αλλά και αυτές οι κλωτσιές πολύ σύντομα».

emily εγκυος