Λευτέρης Πανταζής: Οι νέες δηλώσεις για το ατύχημα - «Όταν είδα τα αίματα...»

Συγκλονίζει η περιγραφή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λευτέρης Πανταζής: Οι νέες δηλώσεις για το ατύχημα - «Όταν είδα τα αίματα...»

Δηλώσεις στην εκπομπή Love it έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος εξήγησε πώς ακριβώς έγινε το ατύχημα που τον οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή για το ατύχημά του

«Αυτά τυχαίνουν στον καθένα. Είναι η κακιά στιγμή. Ήμουν καλεσμένος σε ένα sushi bar, έκατσα λοιπόν, γελάσαμε και στις 12 η ώρα μας ειδοποίησαν ότι θα κλείσουν σε λιγάκι. Εκείνη την ώρα χτύπησα το τηλέφωνο και είπα θα το σηκώσω σε λίγο. Επέμενε όμως και το σήκωσα. Έκανε μια κίνηση προς τα πίσω εκείνη την ώρα και βρέθηκα στο κενό.

Έπεσα σε άλλη καρέκλα πίσω, εκεί καρφώθηκα. Αν δεν είχα βρει σε καρέκλα δεν ξέρω τι θα γινόταν. Ήταν σκαλοπάτι πίσω. Δεν κατάλαβα κάτι. Όταν είδα τα αίματα κατάλαβα ότι κάτι έγινε. Πετάχτηκα αμέσως πάνω, αλλά με έβαλαν κάτω πάλι. Ήταν ένας γιατρός εκεί και έπεσε πάνω μου να με βοηθήσει. Εγώ ήμουν χαμογελαστός. Έκανα 4 ράμματα στο κεφάλι. Δεν νοσηλεύτηκα. Πήγα στο νοσοκομείο», είπε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πανταζής.

Τα πρώτα λόγια του Λευτέρη Πανταζή για το ατύχημα

Λευτέρης Πανταζής νοσοκομείο

Μιλώντας στην “On time” και τη Σπυριδούλα Τριάντου, ο Λευτέρης Πανταζής είπε: «Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα κάτω. Πολύ ξαφνικά. Χτύπησα στην άλλη καρέκλα το κεφάλι μου και μετά έπεσα στο πάτωμα. Φοβήθηκαν όλοι, φοβήθηκα και εγώ, γιατί ένιωθα κάτι στο κεφάλι να τρέχει και έβαλα το χέρι μου να το πιάσω και γέμισα αίματα.

Ήταν σοκαριστικό. Αμέσως μου έφεραν πάγο ενώ κάλεσαν το ασθενοφόρο. Τώρα είμαι καλύτερα, παίρνω βέβαια αντιβίωση… Μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός, αφού χτύπησε στην άλλη καρέκλα που με κράτησε. Αν έπεφτα στο πάτωμα, θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε παραχωρήσει μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία είχε μιλήσει για τη ζωή στη νύχτα και τους κινδύνους που ελλοχεύουν.