MasterChef 5 - Ανούς: «Η μητέρα του Διονύση ήτανε...»

«Στον εξώστη ήταν..»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Ανούς: «Η μητέρα του Διονύση ήτανε...»

Η Ανούς έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου, μετά την χθεσινή της εμφάνιση στον ημιτελικό του MasterChef 5. Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό, η μαγείρισσα αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Διονύση.

Συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε στην πρώτη της γνωριμία με την μητέρα του αγαπημένου της, με την οποία μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο, ωστόσο από κοντά δεν την είχε δει.

«Ωραία ήτανε, γλυκύτατη όπως ήταν και στο τηλέφωνο. Γενικά οι γονείς του είναι πολύ ευγενικοί. Ήταν πολύ κοινωνικοί στον εξώστη. Εγώ ήμουν κολλημένη πάνω στον Διονύση, δεν παρατηρούσα πολύ. Άκουγα τα πάντα αλλά δεν άλλαξα το βλέμμα μου.» είπε μεταξύ άλλων η Ανούς.

Σάλος με την φωτογραφία που διέρρευσε για τον Διονύση Σαρακίνη λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Απόψε θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5 (δείτε εδώ το trailer). Μπορεί το Youweekly.gr να σας έχει αποκαλύψει ήδη τον μεγάλο νικητή των 50.000 ευρώ αλλά τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργεί μεγάλος σάλος στο διαδίκτυο γύρω από το όνομα του ενός διεκδικητή, Διονύση Σαρακίνη.

Ενώ στις πρώτες του δηλώσεις για το MasterChef ο Διονύσης είχε δηλώσει το πόσο παθιασμένος είναι με το να καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο, στο παρελθόν και συγκεκριμένα 4 χρόνια πριν έδειχνε δημόσια μεγάλη απέχθεια για το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, το 2016 ο Διονύσης είχε κάνει μια ανάρτηση αφήνοντας να εννοηθεί πως το MasterChef είναι "σκουπίδι" για την ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο. Είχε δηλώσει, μάλιστα, κάθετος στο να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο.

MasterChef 5 Διονύσης Σαρακίνης

Ο Διονύσης είχε κατέβει υποψήφιος με ακροδεξιά παράταξη στον Πύργο

Συγκεκριμένα, το 2019 ο Διονύσης είχε κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Αναγένισις» του Χάρη Μιχαλακόπουλου, στον Δήμο Πύργου.

Ο συνδυασμός αυτός υποστηρίχτηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 από το Εθνικό Μέτωπο, το εθνικιστικό κόμμα, που ιδρύθηκε μετά τις εκλογές του 2012 και χαρακτηρίζεται ως ακροδεξιό, έχοντας αντλήσει στελέχη από τη «δεξαμενή» του ευρύτερου ακροδεξιού χώρου, συμπεριλαμβανομένης και της «Χρυσής Αυγής».

Διονύσης MasterChef ακροδεξιά παράταξη

Η αποκάλυψη αυτή έφερε την αντίδραση τηλεθεατών -και μη- του διαγωνισμού στα social media, οι οποίοι επέκριναν τον παίκτη, ένα 24ωρο πριν από τον τελικό.