Μαριάντα Πιερίδη: «Ραγίζει» καρδιές το αντίο της στον Νάσο Κάτρη

«Αρνούμαι να το πιστέψω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαριάντα Πιερίδη: «Ραγίζει» καρδιές το αντίο της στον Νάσο Κάτρη

Θλίψη έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος του Νάσου Κάτρη, ειδικότερα όταν έγινε γνωστή η πληροφορία ότι μια μέρα πριν τον θάνατό του είχε εμβολιαστεί με το Astrazeneca.

Τόσο οι φίλοι όσο και η οικογένεια του είναι βαθιά λυπημένοι και σοκαρισμένοι, με τους ίδιους να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί και πέθανε ξαφνικά ο γνωστός σχεδιαστής.

Μετά την συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου, σειρά είχε αυτή της Μαριάντας Πιερίδη, η οποία ράγισε καρδιές με το αντίο της στο καλό της φίλο.

Η ανάρτηση της Μαριάντας Πιερίδη για τον Νάσο Κάτρη

“Τι να πεις γι’ αυτό το νέο παιδί. Καρδούλα μου. Δεν υπάρχουν λόγια. Αρνούμαι να το πιστέψω. Μετρ σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας όταν γνωριστήκαμε και στη συνέχεια ένας εξαιρετικός φίλος και προσωπικός μετρ για πολλές σεζόν.

Το Σάββατο που μας πέρασε ξεκίνησε να δουλεύει και πάλι και ήταν ενθουσιασμένος μετά από όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που περάσαμε όλοι μας! Όμορφος άνθρωπος πάνω απ’ολα! Καλό παράδεισο ψυχή μου. @nasvol Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του”.

Τι να πεις γι’ αυτό το νέο παιδί. Καρδούλα μου. Δεν υπάρχουν λόγια. Αρνούμαι να το πιστέψω. Μετρ σε μεγάλο ξενοδοχείο...

Posted by Mariada Pieridi Marianta on Wednesday, June 9, 2021

Οι δηλώσεις της φίλης του Νάσου Κάτρη

Νεκρός στυλίστας Νάσος Κάτρης

«Τον βρήκα νεκρό στο διαμέρισμά του χθες το βράδυ. Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τη σoρό του μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται ο θάνατος του με κάποια παρενέργεια του εμβολίου. Ο Νάσος έκανε το εμβόλιο την Δευτέρα το μεσημέρι στις 16.00 και γύρισε σπίτι του. Ηταν μια χαρά. Έφαγε με έναν φίλο του και μετά πήγε να κοιμηθεί.

Αυτό που μάθαμε είναι ότι έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό, δηλαδή να έπαθε αναρρόφηση. Το τηλέφωνο του βρέθηκε από την άλλη πλευρά του κρεβατιού. Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους γύρω στις 6 το απόγευμα ωστόσο δεν έδωσε σημασία διότι όπως μας είπε δεν ήθελε να ενοχλήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι μετά την νεκροψία θα μπορούν να ξέρουν περισσότερα σχετικά με το τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατό του» τόνισε η σχεδιάστρια και προκαλεί σοκ.