Στράτος Τζώρτζογλου: Τα «καυτά» φιλιά του με την Σοφία Μαριόλα στην Μόσχα

Γιόρτασαν την δεύτερη επέτειο γάμου τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στράτος Τζώρτζογλου: Τα «καυτά» φιλιά του με την Σοφία Μαριόλα στην Μόσχα

Στην Μόσχα επέλεξαν να περάσουν την 2η επέτειο του γάμου τους ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα, με το ζευγάρι να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Οι δυο τους θέλησαν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο που ήταν χωριστά λόγω Φάρμας και έτσι ταξίδεψαν στην Ρωσία. Μάλιστα, τόσο ο Στράτος όσο και η Σοφία, που είναι αρκετά ενεργοί στα social media δεν έπαψαν να μοιράζονται στιγμιότυπα από το όμορφο αυτό ταξίδι τους.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία που ανταλλάσσει καυτά φιλιά με την αγαπημένη του.

Η φωτογραφία του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα

Στην λεζάντα έγραψε: «Μόνο γιατί με κράτησες στα χέρια σου μια νύχτα και με φίλησες στο στόμα, μόνο γι’ αυτό είμαι σαν κρίνο ολάνοιχτο, κι έχω ένα ρίγος στην ψυχή μου ακόμα, μόνο γιατί με κράτησες στα χέρια σου».

Στράτος Τζώρτζογλου τα «καυτά» φιλιά του με την Σοφία Μαριόλα στην Μόσχα

«Μου έστελναν μηνύματα ότι η Σοφία είναι μαζί μου για τα λεφτά μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dakr βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του με την αγαπημένη του, Σοφία Μαριόλα ενώ αποκάλυψε μερικά άσχημα μηνύματα που έχει λάβει.

«Νομίζω ένας ρόλος που πραγματικά το μετάνιωσα γιατί δεν είχα καταλάβει εκείνη την εποχή.. Το όχι μου ήταν για ένα σίριαλ που λεγόταν Αναστασία και πήραν τον Άλκη Κούρκουλο γιατί είναι εκπληκτική η σεναριογράφος κι ο τρόπος που χειρίστηκε το θέμα.

Είχαμε βάλει μπρος και θα έπαιζα σε μια κωμωδία με την πρώην γυναίκα μου Μαρία Γεωργιάδου, την Μια Υπέροχη Ζωή, δεν προλάβαινα και τα δύο. Στενοχωρήθηκα πολύ. Είχα τρελαθεί με τον ρόλο αλλά είχα δώσει τον λόγο μου στην Μαρία. Δεν μπόρεσα να βολέψω και τα δύο γιατί ήταν στο Mega. Δυστυχώς», είπε αρχικά για την απόφασή του να απορρίψει τον ρόλο στη σειρά Αναστασία.

Στην συνέχεια αποκάλυψε: «Βλέπανε τη σχέση μου με τη Σοφία ως διαφήμιση, παλιμπαιδισμό, τρέλα. Ότι με παντρεύτηκε για τα λεφτά μου και τους είπα “ελάτε να δείτε πόσα χρωστάω».