ΑΝΤ1: Εκτός Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας - Η ανακοίνωση της Σκορδά

«Αυτά γιατί τα αφήσατε μέσα; Πάρτε από δω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Εκτός Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας - Η ανακοίνωση της Σκορδά

Έναρξη χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα έκανε το Πρωινό και η Φαίη Σκορδά με το "καλημέρα", ανακοίνωσε το λόγο που σήμερα 10/6 ο παρουσιαστής θα βρίσκεται εκτός εκπομπής.

Ο παρουσιαστής - δημοσιογράφος συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ, από τις 05.30 π.μ. της Πέμπτης 10 Ιουνίου έως τις 05.30 π.μ. της Παρασκευής 11 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση της Σκορδά για την απουσία του Λιάγκα

«Λόγω της απεργίας δεν είναι σήμερα μαζί μας ο Γιώργος και ο Τάσος. Αλλά βλέπω τα πράγματά του. Αυτά γιατί τα αφήσατε μέσα; Σαν ενθύμιο; Πάρτε από δω. Είναι πολύ αστείο. Για να μην το ξεχάσουμε;», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά. Να σημειώσουμε ωστόσο, πως πέρσι ο Γιώργος Λιάγκας είχε διαγραφεί από την ΕΣΣΗΕΑ για μερικούς μήνες.

«Χοντρό με ανεβάζουν χοντρό με κατεβάζουν, έχω υποστεί τεράστιο bullying»

Μέσα από την εκπομπή της, η Αντελίνα Βαρθακούρη προχώρησε σε μία φοβερή εξομολόγηση για το bullying που δέχθηκε για τα κιλά της και έτσι το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε και να μοιραστεί με τους τηλεθεατές τα σχόλια που έχει δεχθεί κι εκείνος.

O παρουσιαστής εξήγησε πως κι αυτός ανά καιρούς έχει ακούσει μερικά πολύ άσχημα πράγματα για τα κιλά του ενώ εξήγησε πως υπάρχουν και στελέχη καναλιών που κάνουν τέτοιο εκφοβισμό, χωρίς να δώσει φυσικά ονόματα στη δημοσιότητα.

«Πολύ σωστή η τοποθέτηση της Αντελίνας. Δεν έχει λυθεί το θέμα των κιλών. Έχω υποστεί τεράστιο bullying στη ζωή μου. Χοντρό με ανεβάζουν χοντρό με κατεβάζουν. Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν στελέχη καναλιών – δεν θα πω ονόματα- που έχουν φωνάξει παρουσιαστές και τους λένε “δεν χωράς πια στην οθόνη, αδυνάτισε γιατί δεν θα σου δώσουμε πια εκπομπή. Συμβαίνει αυτό. Προφανώς υπάρχουν νοήμονες άνθρωποι που δεν συγκρίνουν το ταλέντο με τα κιλά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά, η οποία σχολίασε την απάτη που έχει στηθεί σε βάρος της με κάποια αδυνατιστικά χάπια: «Συνεχίζουν να μπλέκουν το όνομά μου με χάπι. Δεν ξέρω τι να κάνω πια. Ποτέ δεν έχω πάρει χάπια ή ροφήματα. Ούτε έχω κάνει κάποια συνεργασία. Είναι απάτη! Γενικά να τα προσέχετε».