MasterChef 5: "Λύγισαν" Μαργαρίτα - Καραβάτου στον αέρα των Κου Κου

Φορτισμένο το κλίμα στο πλατό της εκπομπής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5:

Καλεσμένη στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, βρέθηκε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη, η μαγείρισσα που κέρδισε στον χθεσινοβραδινό τελικό του MasterChef 5. Μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου συγκινήθηκαν και "λύγισαν" στο πλατό.

«Έχω να χρησιμοποιήσω πολύ καιρό το Instagram, δεν έχω κάνει καμία ανάρτηση, αλλά αν ήθελα να κάνω μία θα ήταν με αυτό το κορίτσι εδώ και θα έγραφα από κάτω… Υπάρχει ελπίδα! Αυτό θα ήθελα να γράψω, Μαργαρίτα. Αλήθεια στο λέω. Γιατί έδειξες ένα πολύ διαφορετικό ήθος, ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο, έναν άλλον άνθρωπο από αυτόν που δεν έχουμε συνηθίσει και σε δύσκολες εποχές όπως είναι αυτές.

Πρέπει να υπάρχουν ωραία πρότυπα, σοβαροί άνθρωποι, καλοί άνθρωποι με αρχές και αξίες. Είναι πολύ σημαντικό, εκτός από το ταλέντο που σου έχει δώσει ο Θεός, που μας δώρισες και τον χαρακτήρα σου που για αυτόν θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ περήφανη», είπε αρχικά βουρκωμένη η παρουσιάστρια.

Από την άλλη η σεφ, ανέφερε: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δηλαδή το εννοώ. Ευχαριστώ. Δεν ξέρω τι να πω. Αυτά που μου λέτε τώρα, δεν μπορώ να τα συνειδητοποιήσω αυτά που συμβαίνουν. Δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Απλά είμαι εδώ πέρα και κλαίω».

Οργίασαν στο Twitter με τη νίκη της Μαργαρίτας Νικολαΐδη στο MasterChef 5

Μετά από μια συγκλονιστική βραδιά με πολλές ανατροπές, εκπλήξεις και λάθη η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει μέσα από spoil το Youweekly.gr, κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ στο MasterChef 5!

Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη γυναίκα που καταφέρει να πάρει τη νίκη σε αυτό τον διαγωνισμό!

Η Μαργαρίτα, από την πρώτη δοκιμασία ήταν μπροστά με έναν πόντο (8) έναντι του Διονύση (7). Ο Πάνος Ιωαννίδης ξεκλείδωσε το κουτί με τις υπολειπόμενες τέσσερις βαθμολογίες.

Στη δεύτερη δοκιμασία στη Χαλκιδική με τα τοπικά προϊόντα, η Μαργαρίτα βαθμολογήθηκε και από τους τρεις κριτές με 8/10, ενώ ο Διονύσης αντίστοιχα με 7/10. Η Μαργαρίτα μέχρι στιγμής είχε συγκεντρώσει 16 βαθμούς και ο Διονύσης 14.

Στην τρίτη δοκιμασία, επίσης στη Χαλκιδική, με το μενού του Fredrik Berselius, η Μαργαρίτα συγκέντρωσε 7/10, ενώ ο Διονύσης 8/10. Η διαφορά μεταξύ των δύο μειώθηκε σε 23 και 22 βαθμούς αντίστοιχα, συνολικά.

Στην τέταρτη δοκιμασία, αυτή τη φορά στο πλατό του MasteChef, οι κριτές βαθμολόγησαν τη Μαργαρίτα με 7/10, ενώ τον Διονύση με 7/10.

Στην πέμπτη και τελευταία δοκιμασία, ο Jason Atherton βαθμολόγησε τη Μαργαρίτα με 8/10 και τον Διονύση με 7/10.

Η Μαργαρίτα κέρδισε τον Διονύση με 38 βαθμούς συνολικά και άπαντες έπεσαν πάνω της!

«Είναι λες και ζω ένα όνειρο και τώρα ξυπνάω σιγά σιγά. Δεν το πιστεύω», είπε η Μαργαρίτα και ο Κουτσόπουλος ζήτησε από τον αγαπημένο της Χρήστο να σταθεί στο πλευρό της.