Άκης Πετρετζίκης: Η ανάρτηση για την νίκη της Μαργαρίτας στο MasterChef 5

Αναμένουμε την συνάντηση τους...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άκης Πετρετζίκης: Η ανάρτηση για την νίκη της Μαργαρίτας στο MasterChef 5

O Άκης Πετρετζίκης παρακολουθούσε φέτος το MasterChef 5 και από την αρχή είχε ξεχωρίσει την Μαργαρίτα, η οποία μάλιστα κέρδισε στον τελικό τον Διονύση και πήρε το χρηματικό έπαθλο, αλλά και τον τίτλο, με την οικογένεια της να βρίσκεται στο πλευρό της.

Μάλιστα, ο σεφ είχε κάνει και αρκετές αναρτήσεις για την παίκτρια που είναι η πρώτη γυναίκα που κέρδισε στην Ελλάδα το ριάλιτι μαγειρικής.

Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη για την Μαργαρίτα και το MasterChef 5

Λίγη ώρα μετά το τελικό αποτέλεσμα, ο Άκης Πετρετζίκης θέλησε να δείξει τη στήριξη του στην 27χρονη και έτσι απλά έβαλε ένα emoji με χαμόγελο και το hashtag του διαγωνισμού στο λογαριασμό του στο twitter.

Τις επόμενες ημέρες σίγουρα περιμένουμε και τη συνάντηση του πρώτου Έλληνα MasterChef με την Ελληνίδα MasterChef.

Άκης Πετρετζίκης για Μαργαρίτα MasterChef

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαργαρίτας μετά τη νίκη της

Απολαυστικός ήταν ο χθεσινοβραδινός τελικός του MasterChef 5. Μετά από 5 μαγειρικές δοκιμασίες, η Μαργαρίτα ήταν εκείνη που κέρδισε τον Διονύση με 38 βαθμούς έναντι 36 του αντιπάλου της και πήρε το χρηματικό έπαθλο αλλά και τον τίτλο.

Με την νίκη της το Twitter πήρε "φωτιά", αφού από την αρχή οι περισσότεροι χρήστες ήθελαν την παίκτρια να σηκώσει το έπαθλο και να είναι πρώτη γυναίκα που έχει κερδίσει στο διαγωνισμό.

Μετά λοιπόν την νίκη της, η Μαργαρίτα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του STAR.gr δηλώνοντας πως δεν πιστεύει τι έχει συμβεί.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά δεν το πιστεύω αυτή τη στιγμή αλλά όντως συμβαίνει… Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Τι να πω τώρα; Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα, είναι σαν να ζω σε ένα όνειρο. Ήταν ένα όνειρο το MasterChef, ειδικά να το κερδίσω, οπότε είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και δεν υπάρχουν λόγια!», ανέφερε, έχοντας τον σύντροφό της, Χρήστο Καλομοίρη, στο πλευρό της αλλά και τη μητέρα της.

Δηλώσεις μάλιστα έκανε και στην κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου.