Φάρμα: Spoil "φωτιά" από τον Σάκη Τανιμανίδη για τον νικητή

«Θα υπάρχει μια πολύ μεγάλη ανατροπή η οποία θα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα: Spoil

Μπορεί στον ημιτελικό της Φάρμας να είδαμε την Κάτια Δέδε να αποχωρεί, ωστόσο, απόψε είναι ο μεγάλος τελικός και θα είναι πολύ ανατρεπτικός σύμφωνα με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό.

Κατά τη διάρκεια των 4 αγωνισμάτων, η 1η θέση θα αλλάζει συνέχεια χέρια. Η ψηφοφορία των 18 παικτών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του νικητή της Φάρμας.

Η αποκάλυψη του Σάκη Τανιμανίδη για τον τελικό της Φάρμας

«Όπως ξέρετε μου αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις. Εκεί που δεν το περιμένουν οι παίκτες να συμβαίνει κάτι και σαν τηλεθεατές να βλέπουμε τις αυθόρμητες αντιδράσεις τους. Έτσι και σήμερα στον τελικό θα υπάρχει μια πολύ μεγάλη ανατροπή η οποία θα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα του νικητή», είπε στον αέρα της εκπομπής.

Αυτός ο παίκτης κερδίσει σύμφωνα με τα spoil

Πέρα από τον τελικό του MasterChef που έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης, το βράδυ της Τετάρτης παρακολουθήσαμε και τον ημιτελικό της Φάρμας, στον ΑΝΤ1.

Οι πέντε φιναλίστ έπρεπε να αναμετρηθούν σε πέντε αγωνίσματα, συγκεντρώνοντας όσους περισσότερους πόντους μπορούσαν. Στο τέλος το άθροισμα των βαθμών καθόρισε αυτούς που πέρασαν στον τελικό.

Τα αγωνίσματα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά. Βασίλης, Ντούπης και Κυριακή συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους ενώ Γκρέκας και Κάτια ισοβάθμησαν στην τελευταία θέση. Έτσι διαγωνίστηκαν εκ νέου σε μια μονομαχία, και η Κάτια Δέδε ήταν αυτή που με δάκρυα αποχαιρέτησε τη Φάρμα και τον Τελικό.

Κώστας Γκρέκας βιογραφικό Φάρμα

Σήμερα, λοιπόν, Πέμπτη 10/6 στις 21:00 θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός!

Σύμφωνα με τα spoils που έχουν μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει το μεγάλο έπαθλο θα το κερδίσει ο Κώστας Γκρέκας! Εμείς κρατάμε, ωστόσο, μια μικρή επιφύλαξη μέχρι το βράδυ!