Διογένης: «Όταν ήμουν σε ηλικία 10 ετών είχε γίνει το συμβάν! Ο πατέρας μου ήταν...»

Συγκινεί με την εξομολόγηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διογένης: «Όταν ήμουν σε ηλικία 10 ετών είχε γίνει το συμβάν! Ο πατέρας μου ήταν...»

Ο Διογένης παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη όπου έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για την οικογένεια του.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Διογένη

«Δουλεύω από 15 χρονών, παράλληλα με το σχολείο. Είχα χάσει και τον πατέρα μου μικρός και μας μεγάλωσε η μητέρα μου δύσκολα», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Όταν ήμουν σε ηλικία 10 ετών είχε γίνει το συμβάν. Ο πατέρας μου ήταν αυτόχειρας. Είχε γίνει το 1993 το συμβάν. Σε αυτή την ηλικία είναι πάρα πολύ δύσκολο», εξομολογήθηκε και σόκαρε, μετά την συγκινητική εξομολόγηση και του Δημήτρη Μοθωναίου.

Το βιογραφικό του Διογένη

Ο τραγουδιστής Διογένης Φραντζανάς γεννήθηκε το 1983 στις Σέρρες και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη -περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης-. Από μικρός του άρεσε να παίζει κιθάρα και να τραγουδά έτσι μετά και από παρότρυνση φιλικών του προσώπων αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο «Greek Idol 1» του Alpha το 2010.

Ο Διογένη έχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες όπως ο Στέλιος Ρόκκος, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, η Πάολα, ο Πάνος Κιάμος, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Νίκος Βέρτης, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Ανδρέας Στάμος, η Μαριάντα Πιερίδη και άλλους ενώ έχει και δική του προσωπική δισκογραφική πορεία.