Θρήνος για την ηθοποιό, Blake Lively

Πέθανε ο πατέρας της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος για την ηθοποιό, Blake Lively

Θρήνος έχει σκεπάσει την οικογένεια της Blake Lively, καθώς όπως έγινε γνωστό, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Μπορεί να πέθανε πριν από 8 ημέρες, ωστόσο το τραγικό γεγονός μαθεύτηκε πριν από μερικές ώρες.

Ο πατέρας της σπουδαίας ηθοποιού - ο οποίος επίσης ήταν ηθοποιός και έχει παίξει σε επιτυχίες - πέθανε σε ηλικία 74 ετών μετά από καρδιαγγειακά προβλήματα, σύμφωνα με το Deadline.

Που είχε πρωταγωνιστήσει ο πατέρας της Blake Lively που πέθανε

Ο Ernie Lively είχε παίξει στις σειρές “The Dukes of Hazzard”, “Falcon Crest”, “The X-Files”, “The West Wing” και “That ’70s Show” αλλά και σε κινηματογραφικές ταινίες όπως στις “Mulholland Falls”, “Passenger 57”, “The Man in the Moon”, “Air America”, ενώ είχε υποδυθεί και τον πατέρα της Blake Lively στο “The Sisterhood of the Traveling Pants”.

Η Blake ήταν ένα από τα πέντε παιδιά που είχε αποκτήσει με την σύζυγό του, Elaine, με την οποία ήταν παντρεμένος 42 χρόνια.

Επίσης, πέθανε στα 32 του ο μουσικός που είχε υποδυθεί τον μικρό ντράμερ στο School of Rock.

Blake Lively θάνατος πατέρα

Ποια είναι η Blake Lively

Η Μπλέικ Έλεντερ Μπράουν είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Έγινε γνωστή κυρίως με τον ρόλο της ως Σερίνα Βαν ντερ Γούντσεν στη νεανική δραματική τηλεοπτική σειρά Gossip Girl. Έχει παίξει σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως The Town, Green Lantern, The Shallows, Αγριότητα και A Simple Favor.

Η Λάιβλι το 2012 παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Green Lantern.Έχουν μαζί τρεις κόρες: τη Τζέιμς που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2014, την Ινέζ που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 και μία τρίτη που γεννήθηκε το 2019.