Κατερίνα Λένη: «Αρρώστησα 6 μήνες πριν το MasterChef και...»

«Μηδένισα και είπα πάμε να ρισκάρουμε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Λένη: «Αρρώστησα 6 μήνες πριν το MasterChef και...»

Η Κατερίνα Λένη βρέθηκε απροειδοποίητα καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής, τον λόγο που την οδήγησε να πάρει μέρος στο MasterChef, από όπου και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό και πλέον μαγειρεύει σε καθημερινή εκπομπή.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Λένη για το πρόβλημα υγείας πριν από το MasterChef

«Μπήκα στο MasterChef για ένα προσωπικό στοίχημα δικό μου. Αρρώστησα μισό χρόνο πριν, είχα κατάθλιψη και υπερκόπωση. Και επειδή… την άκουσα πάρα πολύ στερεοφωνικά -γιατί ήμουν πάντα της άποψης ότι δεν συμβαίνουν αυτά, σε μένα ποτέ- και όταν μου συνέβη χρειαζόμουν ένα καινούριο κίνητρο και δεν μου το έδινε η δουλειά μου αυτό. Ενώ την αγαπώ, την έκανα 23 χρόνια, δεν μου δίνει πλέον νέο κίνητρο. Κι έτσι αποφάσισα να στείλω την αίτηση», αποκάλυψε η Κατερίνα Λένη.

«Μηδένισα και είπα πάμε να ρισκάρουμε. Ή ταν ή επί τας», είπε στην συνέχεια.

Η συνέντευξη της Κατερίνας Λένη στο Youweekly

Μπορεί σε κάποιους παλαιούς συμπαίκτες της, να έπεσε βαρύ το ότι μια κομμώτρια χωρίς πτυχίο από σχολή μαγειρικής μετά το Masterchef κατόρθωσε να κάνει επιτυχία και να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής “Ευτυχείτε” αλλά εκείνη είναι πεισματάρα και αγνοεί τα σχόλια. Η Κατερίνα Λένη, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα που έχουν περάσει από την τηλεόραση, ανοίγει την καρδιά της αποκλειστικά στο You.

Τα παιδικά τραύματα, η σχέση με την μητέρα της, η μοναξιά, ο έρωτας, οι επιστροφές από το παρελθόν τα λάθη της, οι άνθρωποι που την πίστεψαν, όσοι...εξαφανίστηκαν αλλά και η αγάπη και ο θαυμασμός της για την Μαργαρίτα που θέλει να την δεί νικήτρια.

Μαγειρεύει ασταμάτητα ακόμη και την ώρα της συνέντευξης στο σπίτι της, έχει πάντα το ανικανοποίητο μέσα της γιατί θέλει όλα να είναι τέλεια στην εκπομπή και την ρωτώ τι προτιμά από εκείνη η παρουσιάστρια της. “Στην Κατερίνα αρέσουν πολύ τα γλυκά και δεν θέλω να της χαλάω χατήρι. Με έχει βοηθήσει πολύ, με έχει υποστηρίξει πολύ” λέει και η κουβέντα μας ξεκινά λίγο από το πρόσφατο παρελθόν. Για να ξαναθυμηθούμε την ατάκα της που έγινε viral “γελάω τώρα, γελάω”.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Κατερίνα Λένη περιοδικό You masterchef

Βλέπεις το φετινό Masterchef; Πώς σου φαίνονται ο Ιωάννης και ο Διονύσης;

'Έχω επικεντρωθεί σε μια παίκτρια και αυτή είναι η Μαργαρίτα. Αυτό το κορίτσι το θαυμάζω υπερβολικά. Δεν μπορώ να σου περιγράψω την στεναχώρια μου, όταν αποχώρησε την πρώτη φορά από το παιχνίδι. Στεναχωρήθηκα περισσότερο και από τον εαυτό μου όταν έφυγα από το παιχνίδι. 'Έλεγα “αλίμονό σας αν δεν επιστρέψει” (γέλια). Τώρα που επέστρεψε βλέπω εκείνη, τον Τζιοβάνι τον οποίο θαυμάζω πολύ, για τον τελικό. Και για την τιμή των όπλων θέλω όμως να το πάρει η Μαργαρίτα. Ανοίγει η διάθεσή μου όταν βλέπω αυτούς του δύο, όπως και με τον Παύλο.

Ποιος σε νευριάζει με την στρατηγική που ακολουθεί;

Επειδή το έχω ζήσει αυτό το παιχνίδι, δεν θέλω να αδικήσω κανέναν. Σίγουρα θα γίνεται ανακατωσούρα όταν κλείνουν οι κάμερες. Εν τω μεταξύ αυτό τον καιρό είμαι σε μια φάση που ξεσκονίζω το μπαουλοντίβανο και βρήκα το ημερολόγιο που είχα γράψει την εποχή που ήμουν και εγώ στο παιχνίδι (γέλια) Περιμένω την κατάλληλη στιγμή να το βγάλω στην επιφάνεια, αλλά μετά θα πρέπει να βρω λαγούμι να κρυφτώ (γέλια)

Βέβαια κάποια στιγμή απαντώντας στην συμπαίκτρια σου Μαριάννα Πουλμέντη που σχολίαζε τις συμπεριφορές άλλων συμπαικτών, είχες πει ότι πολλά γίνονταν στο πλυσταριό του σπιτιού...

Δεν μου αρέσει γενικώς να απαντώ, αλλά το να βγεις όπως η Μαριάννα και να κράζεις τον Δημήτρη Μπέλλο, την Μαρία Μπέη και τους υπόλοιπους και να έχεις κάνει εσύ πολύ χειρότερα, εκεί κάπου μου γύρισε το μυαλό και είπα “όπα, φτάνει”. Δεν μου αρέσουν τα ψέμματα και όλοι οι υπόλοιποι δεν τρώμε κουτόχορτο. Να μιλήσει κάποιος που φορά το “φωτοστέφανο” να το καταλάβω, αλλά να μιλήσεις εσύ δεν το καταλαβαίνω.

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή της.