Backstage βίντεο από την συνέντευξη της Κατερίνας Λένη στο περιοδικό YOU

Μην το χάσετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μπορεί σε κάποιους παλαιούς συμπαίκτες της, να έπεσε βαρύ το ότι μια κομμώτρια χωρίς πτυχίο από σχολή μαγειρικής μετά το Masterchef κατόρθωσε να κάνει επιτυχία και να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής “Ευτυχείτε” αλλά εκείνη είναι πεισματάρα και αγνοεί τα σχόλια. Η Κατερίνα Λένη, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα που έχουν περάσει από την τηλεόραση, ανοίγει την καρδιά της αποκλειστικά στο You. Τα παιδικά τραύματα, η σχέση με την μητέρα της, η μοναξιά, ο έρωτας, οι επιστροφές από το παρελθόν τα λάθη της, οι άνθρωποι που την πίστεψαν, όσοι...εξαφανίστηκαν αλλά και η αγάπη και ο θαυμασμός της για την Μαργαρίτα που θέλει να την δεί νικήτρια.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Φωτογραφίες Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Styling Ilias Wia

Στο παρελθόν πάθαινες κρίσεις πανικού και βίωσες κατάθλιψη. Θέλησες να επισκεφτείς κάποιον ψυχολόγο εκ νέου;

Δεν έχω νιώσει αυτή την ανάγκη. 'Έχω όμως μέσα στην ψυχή μου κάποια...παραθυράκια που είναι ακόμη ανοιχτά και θέλω κάποια στιγμή να τα κλείσω και να ανήκουν όλα στο παρελθόν. Πράγματα που έχουν να κάνουν κυρίως με την παιδική μου ηλικία.

Έχουν σχέση με το διαζύγιο των γονιών σου;

Ναι αλλά και με την επόμενη ζωή μου. 'Έχουν να κάνουν με εμένα, με πράγματα που με έχουν επιβαρύνει συναισθηματικά και για πολλά χρόνια είχα βρει την λύση της διαφυγής σε αυτά τα προβλήματα μέσω της εργασιοθεραπείας. Καμιά φορά με ρωτάνε πως γίνεται να είμαι μόνη μου στην προσωπική μου ζωή στα 38 μου χρόνια. Και τους απαντώ φυσικά και γίνεται. 'Όταν όλα μου τα χρόνια από παιδί δούλευα 18 ώρες την ημέρα, δεν χωρούσε μέσα στο 24ωρο και μια σχέση. Γιατί όταν είσαι σε σχέση πρέπει να αφιερωθείς σε αυτήν.

Στα παράθυρα του παρελθόντος που έχουν μείνει ανοιχτά είναι και η σχέση με τον πατέρα σου; 'Έχετε κάποια επικοινωνία;

Η σχέση με τον πατέρα μου είναι ανύπαρκτη. Είμαστε μεταξύ μας απλά, δύο άγνωστοι.

Βλέπεις το φετινό Masterchef; Πώς σου φαίνονται ο Ιωάννης και ο Διονύσης;

'Έχω επικεντρωθεί σε μια παίκτρια και αυτή είναι η Μαργαρίτα. Αυτό το κορίτσι το θαυμάζω υπερβολικά. Δεν μπορώ να σου περιγράψω την στεναχώρια μου, όταν αποχώρησε την πρώτη φορά από το παιχνίδι. Στεναχωρήθηκα περισσότερο και από τον εαυτό μου όταν έφυγα από το παιχνίδι. 'Έλεγα “αλίμονό σας αν δεν επιστρέψει” (γέλια).

Ποιος σε νευριάζει με την στρατηγική που ακολουθεί;

Επειδή το έχω ζήσει αυτό το παιχνίδι, δεν θέλω να αδικήσω κανέναν. Σίγουρα θα γίνεται ανακατωσούρα όταν κλείνουν οι κάμερες.

Βέβαια κάποια στιγμή απαντώντας στην συμπαίκτρια σου Μαριάννα Πουλμέντη που σχολίαζε τις συμπεριφορές άλλων συμπαικτών, είχες πει ότι πολλά γίνονταν στο πλυσταριό του σπιτιού...

Περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί