MasterChef 5: Η έκπληξη που δέχθηκε η Μαργαρίτα από τους προηγούμενους νικητές

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Η έκπληξη που δέχθηκε η Μαργαρίτα από τους προηγούμενους νικητές

Η Μαργαρίτα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης καλεσμένη στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων, δέχθηκε και μία υπέροχη έκπληξη από τους 3 προηγούμενους νικητές του MasterChef, οι οποίοι της μίλησαν με τα πιο όμορφα λόγια.

Ο Λάμπρος Βακιάρος, ο Μανώλης Σαρρής και ο Σταύρος Βαρθαλίτης συνδέθηκαν με τη Μαργαρίτα και της έδωσαν τα θερμά τους συγχαρητήρια που κατάφερε να αναδειχθεί η πρώτη Ελληνίδα MasterChef και να πάρει τα διπλό έπαθλο των 60.000 ευρώ.

Όλοι τους, τη συμβούλεψαν για το μέλλον της να κάνει ό, τι επιθυμεί πραγματικά ενώ της εξήγησαν πως θα της πάρει λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσει αυτό που της έχει συμβεί.

Η έκπληξη των νικητών του MasterChef 5 στη Μαργαρίτα

Δωρεά απίστευτου ποσού των ΚουΚου στην Μαργαρίτα για τον γάμο

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε για την εμπειρία της στο MasterChef 5, για την οικογένεια της, αλλά και για το σύντροφό της με τον οποίο πρόκειται να παντρευτούν, καθώς σύντομα θα της κάνει την πρόταση.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια με αφορμή την δρομολογημένο γάμο της, της έκανε με την εκπομπή δώρο 1.500 ευρώ για το μυστήριο.

«Με τον Χρήστο γνωριστήκαμε στη σεζόν. Έτσι όπως γνωρίζονται όλοι οι μάγειρες. Εγώ ήμουν μαγείρισσα και ο Χρήστος ζαχαροπλάστης και… Η αλήθεια είναι ότι λέω εσύ έκανες την πρώτη κίνηση, όμως εγώ τον είχα δει πρώτη. Εγώ τον είχα σταμπάρει και έλεγα: “Αυτό το παιδί δεν είναι πολύ καλά. Τι έχει; Γιατί μου χασκογελάει συνέχεια;”. Όσο περνούσε ο καιρός μου άρεσε που μου γελούσε συνέχεια.

Είναι ευγενικός, έχει πολύ καλούς τρόπους και αυτό μετράει πολύ σε έναν άνθρωπο. Εντάξει, έχουμε περάσει και τα στραβά μας έχουμε μείνει και χώρια, αλλά στο τέλος καταλήξαμε μαζί. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι τώρα και αυτό θα ήθελε να συνεχίσει για πάντα.», είπε μεταξύ άλλων η Μαργαρίτα.