MasterChef 5 - Σύντροφος Μαργαρίτας: «Είμαι έτοιμος να της κάνω πρόταση γάμου»

«Αν δεν το κάνω θα με...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Σύντροφος Μαργαρίτας: «Είμαι έτοιμος να της κάνω πρόταση γάμου»

Η σύντροφος της Μαργαρίτας, της μαγείρισσας που κέρδισε τον πέμπτο κύκλο του MasterChef, έκανε αναφορά στο γάμο τους, που όπως είπε πρόκειται να γίνει σύντομα.

Ο νεαρός ζαχαροπλάστης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Φωλιά των ΚουΚου. Ο Χρήστος Καλομοίρης αποκάλυψε πόσο αγχωμένος ήταν, ενώ συνεχάρη και δημόσια την αγαπημένη του για τα όσα κατάφερε.

«Το κορίτσι μας τρέλανε, είναι αστέρι! Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτήν και γι’ αυτό που κατάφερε να κάνει. Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι τρελό αυτό το πράγμα. Είχα αγωνία και άγχος γιατί κρίθηκε στο πόντο το σκορ. Βαθιά μέσα μου ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα. Μου φάνηκε φοβερή, της βγάζω το καπέλο. Τώρα στο σπίτι θα την ξεκουράσω εγώ, θα βάζω σκούπα, πλυντήριο, όλα εγώ. Βασίλισσα θα την έχω, όπως της αρμόζει», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Καλομοίρης.

Η αναφορά του συντρόφου της Μαργαρίτας στον γάμο τους

«Γνωριστήκαμε πριν από δύο χρόνια, όταν και οι δύο είχαμε πάει για σεζόν στη Μύκονο. Είμαι έτοιμος να κάνω πρόταση γάμου στη Μαργαρίτα. Αν δεν το κάνω, θα με κρεμάσουν στο Σύνταγμα, θα με λιθοβολήσουν...», είπε.

«Ο πατέρας της σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν...»

«Όταν η Μαργαρίτα μπήκε στο MasterChef είπα στην μικρή μου κόρη την Ξένια να μου βάλει ένα πρόγραμμα, να με βοηθήσει να τη δω. Με βοήθησε και κάθε πρωί που πήγαινα για δουλειά μαζευόμασταν όλοι οι συνάδελφοι και τους έκανα μετάφραση. Όλοι έκλαιγαν και είχαν τη χαρά μου. Τώρα όλοι με περιμένουν.

Η Μαργαρίτα δε γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Γεννήθηκε στο Καζακστάν. Είμαστε Ελληνο-Πόντιοι. Γεννήθηκα εκεί και ο πατέρας μου και η μάνα μου είναι Πόντιοι. Μας λένε Ρωσοπόντιους, αλλά δεν έχουμε κανένα Ρώσο στην οικογένεια. Μετά μετακομίσαμε στη Ρωσία που μένω εγώ τώρα.

Ο πατέρας της Μαργαρίτας και της Ξένιας έπαθε ένα ατύχημα όταν η Μαργαρίτα ήταν 3 χρονών και η Ξένια 1. Δεν τον θυμούνται τα παιδιά. Έγινε ατύχημα αυτοκινητιστικό. Έχει πεθάνει και μετά φύγαμε. Με στήριξε ο πατέρας και η μάνα μου. Φύγαμε από το Καζακστάν για τη Ρωσία. Όταν ήμουν 23 χρονών ήρθα στην Ελλάδα σαν τουρίστρια. Μετά ξαναέφυγα. Πρώτα ήρθα στη Μυτιλήνη με τη Μαργαρίτα και μετά πήγα και πήρα και την Ξένια. Η Μαργαρίτα στη Μυτιλήνη μεγάλωσε. Εγώ αποφάσισα να γυρίσω στη Ρωσία γιατί έδωσα μια καλή βάση στα παιδιά μου. Μου λένε συνέχεια πως η Μαργαρίτα είναι η αδυναμία μου. Τα παιδιά πήραν τον δικό τους δρόμο» είπε, μεταξύ άλλων, η μητέρα της Μαργαρίτας, η οποία λίγο νωρίτερα ξέσπασε σε κλάματα.