Το «καρφί» του Νίκου Μουτσινά για το Star - «Δεν είναι ωραίο αυτό...»

Ξέσπασε με αφορμή τη νίκη της Μαργαρίτας στο MasterChef 5

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το «καρφί» του Νίκου Μουτσινά για το Star - «Δεν είναι ωραίο αυτό...»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει τη νίκη της Μαργαρίτας Νικολαΐδη στο MasterChef 5 και με αφορμή αυτό, έριξε και ένα διακριτικό «καρφί» στο Star που δεν επιτρέπει στους διαγωνιζόμενους να πάνε σε άλλα κανάλια.

Ο παρουσιαστής μάλιστα έκανε παράκληση στο κανάλι να αφήσει τους παίκτες των ριάλιτι να πηγαίνουν στο Καλό Μεσημεράκι καθώς θέλει να τους γνωρίζει καλύτερα. Έτσι λοιπόν απευθύνθηκε άμεσα στους ιθύνοντες του καναλιού και τους ζήτησε να επιτρέψουν έστω στη Μαργαρίτα να επισκεφθεί την εκπομπή για να τα πούνε.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το Star

«Δεν θα έρθει σε εμάς η Μαργαρίτα; Δεν τους αφήνουν; Στο Star απευθύνομαι, παιδιά αφήστε και λίγο τον κόσμο να έρθει, θέλουμε να τους γνωρίσουμε και λίγο από κοντά, δεν είναι ωραίο και αυτό το πράγμα. Μα τι θα τους καταπιούνε; Απευθύνομαι το συναίσθημα των υπευθύνων στου Star να αφήσουν τη νικήτρια να έρθει στο “Καλό μεσημεράκι”», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έκραξε δημόσια τον Νίκο Μουτσινά

Μετά την Ιωάννα Μαλέσκου, σειρά είχε ο Νίκος Μουτσινάς για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος τον έκραξε δημόσια, με πολύ αιχμηρή ανάρτηση του.

Με αφορμή την πρωινή εμφάνιση του Νίκου Μπάρτζη στο Love it, η οποία σχολίαστηκε αρκετά, καθώς ο πρώην παίκτης του Survivor, δίκασε την εκπομπή, ο Νίκος Μουτσινάς με την σειρά του αναγκάστηκε να σχολιάσει το εν λόγω απόσπασμα.

Ωστόσο ο ίδιος, ήταν λακωνικός, λέγοντας μόνο: «Ωραίες εκπομπές. Λες τώρα καλοκαιριάζει σιγά μην έχουν κάτι οι εκπομπές… Δεν θέλω να πάρω θέση, ο Νίκος έκανε το παράπονό του, το ίδιο και ο Βασίλης, η imaleskou ήταν “άι”…»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ωστόσο θέλησε να τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο γεγονός και έτσι έγραψε στον λογαριασμό στο στο Twitter: «Μουτσινάς, πιο εύκολα κράζει Πρωθυπουργό και εμβόλια μέσα απ’τον ΣΚΑΪ, παρά Σορβάιβορζ που εκθέτουν τις εκπομπές του καναλιού του».

Δημήτρης Ουγγαρέζος έκραξε δημόσια τον Νίκο Μουτσινά