Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Αδειάζει» δημόσια την Ιωάννα Μαλέσκου για τις πλαστικές της

Συνεχίζεται για τα καλά η κόντρα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Αδειάζει» δημόσια την Ιωάννα Μαλέσκου για τις πλαστικές της

Συνεχίζεται όπως φαίνεται η κόντρα της Ιωάννας Μαλέσκου και του Δημήτρη Ουγγαρέζου, με τον δεύτερο να την αδειάζει δημόσια για τις πλαστικές της επεμβάσεις.

Με αφορμή τα όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της για το θέμα του μπούλινγκ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να τοποθετηθεί στα σχόλια της και πετάξει απτόοητος τα καρφιά του, για ακόμη μια φορά, όπως έκανε και με το σκηνικό που διαδραματίστηκε στο πλατό του Love It με τον Τζέιμς Καφετζή.

Ο ίδιος λοιπόν αναδημοσίευσε στο twitter ένα μήνυμα ενός χρήστη, το οποίο έγραφε: «Το να κρίνεις για την εξωτερική εμφάνιση κάποιον για μένα είναι μακράν ό,τι χειρότερο μπορεί να γίνει. Είπε η Μαλέσκου. Η Μαλέσκου, που έχει ασκήσει ακραίο bullying στον ίδιο της τον εαυτό με τις πλαστικές και τα μπότοξ που έχει κάνει».

O Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν δίστασε να το κάνει retweet σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Και δεν είναι η μόνη. Ν’ αγιάσει το στόμα σου».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την Ιωάννα Μαλέσκου

Δημήτρης Ουγγαρέζος «Αδειάζει» δημόσια την Ιωάννα Μαλέσκου για τις πλαστικές της

Με το ένα πόδι εκτός ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Το πρωί της Κυριακής, η εκπομπή Έλα Χαμογέλα μετέφερε όλες τις λεπτομέρειες για το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Η Ναταλία Ανδρικοπούλου εξήγησε πως ο παρουσιαστής βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην αποχώρηση του από τον ΑΝΤ1.

Εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στο τραπέζι το επόμενο βήμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου και όπως όλα δείχνουν, από την επόμενη σεζόν θα τον δούμε σε νέα τηλεοπτική στέγη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει μία δυσαρέσκεια από μεριάς του διότι δεν αξιοποιήθηκε από το κανάλι σε άλλα ψυχαγωγικά projects πέρα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 παρόλα αυτά διατηρεί άριστη σχέση τόσο με τη Φαίη Σκορδά όσο και με τον Γιώργο Λιάγκα αν και προχθές υπήρξε μία ένταση μεταξύ τους.

Πολλά είναι τα «στρατόπεδα» που τον διεκδικούν και αφορούν εκπομπές που δεν παίζουν ή δεν θα παίζουν απέναντι στο «Πρωινό». Το ένα είναι η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha -εάν και εφόσον ο Κώστας Τσουρός αποχωρίσει. H σχέση του Δημήτρη με τη Ναταλία είναι πολύ καλή και η χημεία τους δεδομένη.

Το επόμενο σενάριο αναφέρει πως θα τον δούμε στο πάνελ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, με την οποία επίσης έχει πολύ καλή χημεία.