Κώστας Γκρέκας: Η ανάρτηση της συζύγου του για τη νίκη του στη Φάρμα

Οι πανηγυρισμοί στο σαλόνι του σπιτιού τους μαζί με τους συμπαίκτες του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Γκρέκας: Η ανάρτηση της συζύγου του για τη νίκη του στη Φάρμα

Ο Κώστας Γκρέκας είναι ο μεγάλος νικητής της Φάρμας. Το μοντέλο έδωσε σκληρή μάχη με τους συμπαίκτες του στον χθεσινοβραδινό τελικό και τελικά κατάφερε να κερδίσει τις 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ. Η σύζυγος του, που τον στηρίζει συνεχώς δεν σταμάτησε να πανηγυρίζει.

Με τα γυρίσματα να έχουν ολοκληρωθεί, ο ίδιος μαζί με την οικογένεια του και άλλους συμπαίκτες του, έβλεπε τον τελικό από το σαλόνι του σπιτιού του. Όταν μάλιστα, ανακοινώθηκε πως είναι ο νικητής επικράτησε χαμός από τους πανηγυρισμούς.

Η σύζυγος του, Έλενα Βαζούρα κοινοποίησε στο προφίλ της στο Instagram την στιγμή των πανηγυρισμών!

Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής της Φάρμας, Κώστας Γκρέκας

Το βράδυ της Πέμπτης 10/6 παρακολουθήσαμε μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, τον τελικό της Φάρμας.

Το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει από πολλές μέρες πριν πως νικητής του ριάλιτι θα είναι ο Κώστας Γκρέκας, όπως κι έγινε.

Τι ξέρουμε πραγματικά, όμως, γι' αυτό τον άνθρωπο;

Ο Κώστας Γκρέκας γεννήθηκε στην Καρδίτσα, αλλά πριν ακόμη γίνει ενός έτους, μετακόμισε οικογενειακώς στην Αθήνα. Σε ηλικία 22 ετών, και ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρος, κίνησε το ενδιαφέρον κάποιων πελατών που ήταν στον χώρο της μόδας, οι οποίοι του πρότειναν να ασχοληθεί με το modeling.

Κώστας Γκρέκας νικητής φάρμας

Χωρίς να το πολυσκεφτεί, αποφάσισε να το τολμήσει και πολύ γρήγορα ξεκίνησε να δουλεύει με τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές, να φωτογραφίζεται για τα σπουδαιότερα περιοδικά μόδας και να περπατάει σε κορυφαίες πασαρέλες.

Ο Κώστας ασχολήθηκε και με την υποκριτική, τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στο σινεμά. Το 1999, συμμετείχε στην κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Safe sex» και το 2008, στο «Αυστηρώς Κατάλληλο».

Αυτή την περίοδο κάνει επιλεγμένες δουλειές στο modeling και παράλληλα διατηρεί all day pool bar στην Καρδίτσα. Η προσωπική του ζωή απασχολούσε για πολλά χρόνια τα Μ.Μ.Ε, μέχρι που έκλεψε την καρδιά του η γνωστή στυλίστρια Έλενα Βαζούρα, με την οποία έχουν παντρευτεί (δείτε εδώ φωτογραφίες της).

Κώστας Γκρέκας φάρμα βιογραφικό

Ο Κώστας περιγράφει τον εαυτό του ως άνθρωπο δυναμικό, νευρικό και ευαίσθητο. Δεν αντέχει τους ψεύτες και τους υπερφίαλους ανθρώπους. Αν μετανιώνει για κάτι, είναι για το ότι δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Είχε από μικρός επαφή με τη φύση και τα ζώα, καθώς περνούσε χρόνο στα κτήματα του παππού του. Στη «Φάρμα», πιστεύει ότι θα του λείψει πολύ το φαγητό της γυναίκας του.