Φάρμα: Ο Κώστας Γκρέκας ο μεγάλος νικητής

Βγήκε μπροστά μέχρι και στην ψηφοφορία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα: Ο Κώστας Γκρέκας ο μεγάλος νικητής

Ο Κώστας Γκρέκας είχε την καλύτερη απόδοση στον μεγάλο τελικό της Φάρμας και μάλιστα κατάφερε να αναδειχθεί νικητής, ανάμεσα σε τρεις πολύ δυνατούς παίκτες, τον Ντούπη, την Κυριακή και τον Βασίλη.

Ο Γκρέκας μόλις έμαθε πως είναι ο νικητής, αφού πρώτα είχε βγει εκτός συναγωνισμού η Κυριακή, συγκινήθηκε καθώς θυμήθηκε τα υπέροχα λόγια που του είπε η γυναίκα του λίγο πριν φύγει από το παιχνίδι.

Αυτός που είχε την καλύτερη απόδοση στα αγωνίσματα ήταν ο Κώστας Γκρέκας, ο οποίος συγκέντρωσε 60 βαθμούς συνολικά και είχε το προβάδισμα.

Στη συνέχεια, ο Σάκης Τανιμανίδης καταμέτρησε τις ψήφους των παικτών και έβγαλε την τελική βαθμολογία ανακοινώνοντας ταυτόχρονα τον νικητή.

Η νίκη του Κώστα Γκρέκα στη Φάρμα

Ποιος είναι ο Κώστας Γκρέκας

Ο Κώστας Γκρέκας γεννήθηκε στην Καρδίτσα, αλλά πριν ακόμη γίνει ενός έτους, μετακόμισε οικογενειακώς στην Αθήνα. Σε ηλικία 22 ετών, και ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρος, κίνησε το ενδιαφέρον κάποιων πελατών που ήταν στον χώρο της μόδας, οι οποίοι του πρότειναν να ασχοληθεί με το modeling.

Χωρίς να το πολυσκεφτεί, αποφάσισε να το τολμήσει και πολύ γρήγορα ξεκίνησε να δουλεύει με τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές, να φωτογραφίζεται για τα σπουδαιότερα περιοδικά μόδας και να περπατάει σε κορυφαίες πασαρέλες.

Ο Κώστας ασχολήθηκε και με την υποκριτική, τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στο σινεμά. Το 1999, συμμετείχε στην κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Safe sex» και το 2008, στο «Αυστηρώς Κατάλληλο».

Αυτή την περίοδο κάνει επιλεγμένες δουλειές στο modeling και παράλληλα διατηρεί all day pool bar στην Καρδίτσα. Η προσωπική του ζωή απασχολούσε για πολλά χρόνια τα Μ.Μ.Ε, μέχρι που έκλεψε την καρδιά του η γνωστή στυλίστρια Έλενα Βαζούρα, με την οποία έχουν παντρευτεί.

Ο Κώστας περιγράφει τον εαυτό του ως άνθρωπο δυναμικό, νευρικό και ευαίσθητο. Δεν αντέχει τους ψεύτες και τους υπερφίαλους ανθρώπους. Αν μετανιώνει για κάτι, είναι για το ότι δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Είχε από μικρός επαφή με τη φύση και τα ζώα, καθώς περνούσε χρόνο στα κτήματα του παππού του. Στη «Φάρμα», πιστεύει ότι θα του λείψει πολύ το φαγητό της γυναίκας του.