Φάρμα: Η Κυριακή κατέκτησε την τέταρτη θέση

Τα δύο αγωνίσματα την έβγαλαν εκτός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα: Η Κυριακή κατέκτησε την τέταρτη θέση

Στο τέλος του τέταρτου αγωνίσματος της Φάρμας, ο Σάκης Τανιμανίδης έβγαλε το σύνολο των βαθμών που έχουν συγκεντρώσει οι τέσσερις φιναλίστ και διαπιστώθηκε πως η Κυριακή, δεν μπορεί να πάρει το έπαθλο ακόμα κι αν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες της.

Πρώτος ήταν ο Κώστας Γκρέκας με 60 πόντους, ενώ η Κυριακή είχε 30. Η ψηφοφορία των παικτών μπορούσε να δώσει μάξιμουμ 20 πόντους, γεγονός που την έβγαλε εκτός παιχνιδιού καθώς δε θα ξεπερνούσε τον Γκρέκα.

Η ίδια δήλωσε πολύ τυχερή που έφτασε μέχρι αυτό το σημείο και ξεκαθάρισε πως έχει μόνο καλά πράγματα να θυμάται από το παιχνίδι. Από τη μεριά του, ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε πως δεν περίμενε να πει μετά από την απόδοση που είχε η Κυριακή στο ριάλιτι επιβίωσης πως το ταξίδι της φτάνει στο τέλος του.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τη σχέση Ντούπη - Κυριακής

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος συνδέθηκε μέσω skype στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις.

Ο πρώην παίκτης της Φάρμας με το νέο του μπλε μαλλί, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κρήτη όμως όπως φαίνεται το μυαλό του βρίσκεται ακόμα στο ριάλιτι.

Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ειδύλλιο μεταξύ Κυριακής - Ντούπη -οι οποίοι τσακώθηκαν άσχημα- ενώ εξήγησε και το λόγο που πήγε στη Φάρμα.

“Πήγα για να δουλέψω. Ούτε για να μαλώσω ούτε για να κάνω τον ωραίο. Ευχαριστώ την παραγωγή που με διάλεξε”.“Ασχολούμαι με θαλάσσια σπορ στο Κολυμπάρι και ημερήσιες κρουαζιέρες τώρα.

Δεν είναι ζευγάρι ο Ντούπης και η Κατσογρεσάκη και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ γιατί εκείνη πετάει και εκείνος βρίσκεται στη γη".