Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Κόλλησε κορωνοϊό η σύζυγος και το 10 μηνών μωράκι τους

"Ήταν αρκετά ζόρικο. Ήταν μια μικρή περιπέτεια"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Κόλλησε κορωνοϊό η σύζυγος και το 10 μηνών μωράκι τους

Ο γνωστός ηθοποιός, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ Μαμά-Δες και την Ζωή Κρονάκη, όπου και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ο κορωνοϊός χτύπησε την οικογένειά του, την σύζυγό του Λένα Δροσάκη και το μωράκι τους.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα της εκπομπής προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Happy Day, μετά την αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή πως έκανε το εμβόλιο.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

«Το μωρό είναι κοντά 10 μηνών. Σιγά-σιγά γίνεται ανθρωπάκι. Στο σπίτι το φωνάζουμε μπουρδουμάκι για πλάκα. Πρόσφατα περάσαμε όλοι κορωνοϊό. Ήταν μια δυνατή εμπειρία. Αλλιώς το περνάς αν είσαι μόνος σου, αλλιώς με τη γυναίκα σου, αλλιώς με το παιδί σου. Πόσo μάλλον με μωρό αυτής της ηλικίας, που δε μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί και εξαρτάται απόλυτα από σένα. Ήταν αρκετά ζόρικο. Ήταν μια μικρή περιπέτεια».

Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία τους από τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί

Το όμορφο και ευτυχισμένο ζευγάρι Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη, λίγο καιρό πριν έζησε μια διπλή χαρά, καθώς τέλεσε το γάμο του και το κυριότερο έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα γλυκύτατο μωράκι. Ο Αλέξανδρος είναι ήδη χαζομπαμπάς αλλά και τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του.

μπουρδούμης παιδί

Η Λένα Δροσάκη, μίλησε στην εφημερίδα Secret και την Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων: “Λέμε να τον βαφτίσουμε του χρόνου. Νονά θα είναι μία φίλη μου, ακόμα δεν έχουμε κανονίσει τίποτα. Θα του δώσουμε το όνομα του πατέρα του Αλέξανδρου, Αναστάσιος. Ο Αλέξανδρος είναι πολύ καλός μπαμπάς, τρυφερός και ασχολείται πολύ με το παιδί”.