Συγκλονίζει η Μπέσσυ Μάλφα - «Με πίεζαν με βρισιές, μούντζες και φωνές να παραβιάσω...»

Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Facebook

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Μπέσσυ Μάλφα - «Με πίεζαν με βρισιές, μούντζες και φωνές να παραβιάσω...»

Μια δυσάρεστη εμπειρία που έζησε θέλησε να μοιραστεί δημόσια η Μπέσσυ Μάλφα, αναρτώντας μάλιστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και ντοκουμέντα.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός δημοσίευσε τις φωτογραφίες ενός αυτοκινήτου, του οποίου οι κάτοχοι με άσχημο τρόπο την πίεζαν να περάσει stop σε παράδρομο της Συγγρού με κίνδυνο να συγκρουστεί με επερχόμενο λεωφορείο.

Η ανάρτηση της Μπέσσυς Μάλφα

«Ο κάτοχος αυτού του αυτοκινήτου που το έχω και σε πιο ευκρινείς φωτογραφίες αλλά δεν θα τις δημοσιεύσω προς το παρόν, είχε την απαίτηση ενώ περίμενα στο stop του παράδρομου της Συγγρού έξω από το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο,να παραβιάσω το Stop και να πέσω πάνω στα δύο λεωφορεία που έβγαιναν από κάθετο δρόμο δεξιά μου προς Συγγρού για να περάσει”.

Νόμιζε “αυτός και η Κυρία του,ντυμένοι και οι δύο στα πανάκριβα ρούχα τους και μουντζώνοντας με τα πανάκριβα πολιτισμένα χέρια της η κυρία,κάτι ούρλιαζε ταυτόχρονα με τα πολιτισμένα ακαδημαϊκά ελληνικά της,εμένα την ανόητη που δεν σκοτώθηκα πάνω στα λεωφορεία να περάσει η αυτού εξοχότης τους.

Το 2021 έτσι απλά αναφέρω την χρονιά αισθάνομαι διαρκώς ότι πάμε διαρκώς προς τα πίσω. Κάτι με τσιφλικάδες να το πω,κάτι με φεουδάρχες να το πω, ότι και να το πω, πρέπει να σταματήσει το μπόουλινγκ και η απαξίωση του ενός ανθρώπου προς τον άλλον. Παιδεία! Πολιτισμός!», αποκάλυψε μετά την συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με το σύζυγό της στο Youweekly.

Ο κάτοχος αυτού του αυτοκινήτου που το έχω και σε πιο ευκρινείς φωτογραφίες αλλά δεν θα τις δημοσιεύσω προς το παρόν,...

Posted by Μπέσσυ Μάλφα on Wednesday, June 9, 2021

«Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, είμαι πολύ ταραγμένη»

Η Μπέσυ Μάλφα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, με την ίδια μετά από λίγο να βρίσκεται σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο θέμα που απασχολεί τα μέσα το τελευταίο διάστημα και αυτό δεν είναι άλλο από τις καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής.

Η Μπέσυ Μάλφα είπε χαρακτηριστικά: «Έχω πέσει πάρα πολύ, αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, είμαι πολύ ταραγμένη, αλλά από την άλλη αισθάνομαι ότι έρχεται ένα φως και ότι πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε γι’ αυτό. Είναι σοκαριστικά όλα. Εκείνο όμως που με παραλύει, είναι η παιδοφιλία. Ελπίζω να βγάλω πέρα τη συνέντευξη, σας λέω ότι είμαι πολύ ταραγμένη».

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την ηθοποιό αν έχει βιώσει παρόμοιο περιστατικό παρενόχλησης ή βίας, η ίδια απάντησε: «Η απάντηση είναι: όχι, ναι, δεν ξέρω, δεν θυμάμαι, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να σου το πω, να στο πω αύριο, μπορεί να το πάρω στον τάφο μου. Δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι αυτοί που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν». Δείτε εδώ, στο μεταξύ, και μια αποκάλυψη που έκανε για το όνομα της!