Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Δήμητρα της Λέσβου: Συγκινεί ο αδερφός της - «Είδα κάποιες φωτογραφίες του θύματος που μου έδειξαν...»

«Γνωρίζαμε ότι είχε έρθει στην Αθήνα για να κάνει κάποια θεραπεία αλλά δεν άντεχε»

Δήμητρα της Λέσβου: Συγκινεί ο αδερφός της - «Είδα κάποιες φωτογραφίες του θύματος που μου έδειξαν...»
News 11.06.2021 11:08
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο αδερφός της Δήμητρας της Λέσβου, μίλησε στο protothema.gr κάνοντας αποκαλύψεις για τα όσα έχουν σημειωθεί. Με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο μέσα από ανάρτηση του στο προφίλ του στο Facebook να λέει πως το πτώμα του αναγνωρίστηκε, ο αδερφός του αναφέρει πως είδε φωτογραφίες του πτώματος που του έμοιαζαν, ωστόσο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί πως πρόκειται για εκείνον, ενώ περιμένουν τα αποτελέσματα του DNA.

Όσα είπε ο αδερφός της Δήμητρας της Λέσβου

Όπως ο ίδιος λέει, πως ο αδερφός του ήταν στην Αθήνα για να κάνει κάποια θεραπεία και θα επέστρεφε και πάλι στο νησί. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του, ενώ δεν θέλει να σκέφτεται τα χειρότερα για τον αγαπημένο του αδερφό.

«Η αγωνία μας είναι πολύ μεγάλη , περιμένουμε τα αποτελέσματα του DNA για να δούμε αν τελικά πρόκειται για τον αδερφό μου. Είδα κάποιες φωτογραφίες του θύματος που μου έδειξαν οι αστυνομικοί από το τροχαίο που έγινε στο Παλαιό Φάληρο, έμοιαζε με τον αδερφό μου αλλά αν δεν βγουν τα αποτελέσματα του DNA, δεν μπορώ κι εγώ να είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για εκείνον.

Μακάρι να μην είναι νεκρός και να γυρίσει σύντομα κοντά μας στη Λέσβο. Έχει περάσει τόσος καιρός, έχουν δημοσιευτεί παντού οι φωτογραφίες του και κανείς δεν τον έχει δει. Γνωρίζαμε ότι είχε έρθει στην Αθήνα για να κάνει κάποια θεραπεία αλλά δεν άντεχε, ήθελε να φύγει και να γυρίσει στο νησί. Δεν θέλω να σκέφτομαι τα χειρότερα» είπε στο protothema.gr ο αδερφός του Δημήτρη Καλογιάννη.

Η ανάρτηση της τρανς καλλιτέχνη Πάολα Ρεβενιώτη για την Δήμητρα της Λέσβου

«Και έτσι μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών θα βάλει ο αδελφός της τα γυναικεία φορέματα που αγαπούσε η Δήμητρα και τα αγόραζε από ένα ιταλικό περιοδικό, θα ξεκολλήσει και τον γυμνό Ιησού από τον τοίχο του σπιτιού της που αγαπούσε πολύ, το χωριό θα βυθιστεί για λίγο στην ενοχή του, θα αναλογιστούν μερικοί πώς φέρθηκαν σε έναν συχωριανό τους που γνώριζαν από μικρό παιδί, σίγουρα θα πάνε στην κηδεία, και η σακούλα σκουπιδιών με τα ρούχα τα γυναικεία θα καταλήξει στην χωματερή, όπως και η ζωή της.

Και το σπίτι της που είναι στο κέντρο του χωριού από το άλλο καλοκαίρι θα δέχεται τουρίστες σαν ενοικιαζόμενα δωμάτια. Aλλά εμείς οι ξένοι θα την θυμόμαστε σαν τον πληγωμένο άγγελο που καθότανε κάτω από τον ήλιο στην εκκλησια της Παναγιας της Γοργόνας», έγραψε.

Δήμητρας της Λέσβου τρανς καλλιτέχνης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πέθανε από κορωνοϊό ο 66χρονος γιατρός Μιχάλης Μάρκου

Θρήνος για την ηθοποιό, Blake Lively

Share