Αναγνωρίστηκε το πτώμα της Δήμητρας της Λέσβου; - Βρισκόταν δύο μήνες στα αζήτητα νεκροτομείου

Οργή στο Twitter! «Ο αδελφός της αναγνώρισε νεκρό, το σώμα που δεν αναγνώρισε ποτέ ζωντανό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αναγνωρίστηκε το πτώμα της Δήμητρας της Λέσβου; - Βρισκόταν δύο μήνες στα αζήτητα νεκροτομείου

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως η Δήμητρα της Λέσβου ή Δημήτρης Καλογιάννης ή Δημητράκης, που είχε εξαφανιστεί από τον Απρίλιο, μάλλον είναι νεκρή. Η σορός φαίνεται πως αναγνωρίστηκε από τον αδελφό του, δυο μήνες αφότου εξαφανίστηκε από το Δρομοκαϊτειο, όπου βρισκόταν σε ακούσιο εγκλεισμό

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από χθες το βράδυ, η λύση βρέθηκε σε ένα τροχαίο που έγινε πριν δύο μήνες και ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε το θύμα στην άσφαλτο. Το άψυχο κορμί βρισκόταν στα αζήτητα του νεκροτομείου ενός νοσοκομείου μέχρι επιτέλους η ΓΑΔΑ να μπορέσει να εξετάσει το πτώμα και η ημερομηνία του τροχαίου ταιριάζει με την ημερομηνία εξαφάνισης.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως ο αδερφός της Δήμητρας της Λέσβου, είπε πως τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να βγει το DNA.

Την είδηση ωστόσο πως αναγνωρίστηκε το πτώμα, έκανε γνωστή ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος μέσα από ανάρτηση του στο προφίλ του στο Facebook.

Δήμητρα της Λέσβου νεκρή twitter

Ενώ, την δική της συγκλονιστική ανάρτηση έκανε και η η τρανς καλλιτέχνης Πάολα Ρεβενιώτη.

«Και έτσι μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών θα βάλει ο αδελφός της τα γυναικεία φορέματα που αγαπούσε η Δήμητρα και τα αγόραζε από ένα ιταλικό περιοδικό, θα ξεκολλήσει και τον γυμνό Ιησού από τον τοίχο του σπιτιού της που αγαπούσε πολύ, το χωριό θα βυθιστεί για λίγο στην ενοχή του, θα αναλογιστούν μερικοί πώς φέρθηκαν σε έναν συχωριανό τους που γνώριζαν από μικρό παιδί, σίγουρα θα πάνε στην κηδεία, και η σακούλα σκουπιδιών με τα ρούχα τα γυναικεία θα καταλήξει στην χωματερή, όπως και η ζωή της.

Και το σπίτι της που είναι στο κέντρο του χωριού από το άλλο καλοκαίρι θα δέχεται τουρίστες σαν ενοικιαζόμενα δωμάτια. Aλλά εμείς οι ξένοι θα την θυμόμαστε σαν τον πληγωμένο άγγελο που καθότανε κάτω από τον ήλιο στην εκκλησια της Παναγιας της Γοργόνας», έγραψε.

Δήμητρας της Λέσβου τρανς καλλιτέχνης

Οργή στο Twitter με την είδηση πως η Δήμητρα της Λέσβου είναι νεκρή

Πολλοί φίλοι που την αγαπούσαν για το ελεύθερο πνεύμα της, τις ιδέες της, την κοσμοθεωρία της και το σημαντικό ανθρωπιστικό έργο της, ήδη εκφράζουν τη θλίψη τους για την θλιβερή αυτή είδηση με μηνύματα στα social media.

Να σημειώσουμε πως όταν έγινε γνωστό πως εξαφανίστηκε και η Μαίρη Συνατσάκη είχε κάνει μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Δήμητρα της Λέσβου νεκρή

Δήμητρα της Λέσβου νεκρή τροχαίο

Δήμητρα της Λέσβου αναγνώριση πτώματος

Το σπαρακτικό ντοκιμαντέρ για την ζωή της Δήμητρας της Λέσβου