Μαίρη Συνατσάκη: Η δημόσια συγγνώμη της για τον αγνοούμενο Δημήτρη από την Λέσβο

Οι ανάρτησεις που έκανε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Συνατσάκη: Η δημόσια συγγνώμη της για τον αγνοούμενο Δημήτρη από την Λέσβο

Σε μια οργισμένη ανάρτηση προχώρησε η Μαίρη Συνατσάκη αναφορικά με τα σχόλια που ακούγονται για τον Δημήτρη από την Λέσβο που έχει εξαφανιστεί από χθες στην Λέσβο.

Ο γνωστός «Δήμητρα», ή αλλιώς Δημήτρης Καλογιάννης εξαφανίστηκε από την περιοχή του ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο, και από τότε έχει εκδοθεί silver alert από τη «Γραμμή ζωής», που ειδοποιήθηκε από πρόσωπα του περιβάλλοντός του, προκειμένου να εντοπιστεί.

Η Μαίρη Συνατσάκη -που πριν λίγο καιρό αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα παρενόχλησης- τοποθετήθηκε στον αγνοούμενο Δημήτρη στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από instastories.

Οι αναρτήσεις της Μαίρης Συνατσάκη

«Προσπάθησε να φανταστείς πώς θα ένιωθες αν οι γονείς σου σε “τάϊζαν” ψυχοφάρμακα που έτριβαν κρυφά στο φαγητό σου χωρίς λόγο. Αν στα 17 σου σε έκλειναν στο ψυχιατρείο χωρίς λόγο. Αν έμπαιναν τώρα με τη βία στο σπίτι σου κάμποσα ανήλικα για να σε ξεφτιλίσουν ενώ τραβάνε βίντεο. Έτσι. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!

Προσπάθησε να φανταστείς πώς θα ένιωθες αν μια ολόκληρη κοινωνία σε χλεύαζε, επειδή σου αρέσει να φοράς φορέματα και κολιέ. Επειδή έτσι. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!

Τη λένε Δήμητρα. Έχει εξαφανιστεί από τις 6 Απριλίου. Το μάθαμε δύο μήνες μετά. Μέχρι και στη δήλωση εξαφάνισής της αρνούνται να την προσφωνήσουν σωστά. Τη λένε Δήμητρα και εύχομαι να βρεθεί υγιής».

Λίγο αργότερα, ανέβασε ένα βίντεο και ανακάλεσε το θέμα της αντωνυμίας και του ονόματος και παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος αποκαλώντας την «Δήμητρα» και όχι Δημήτρη.

Μαίρη Συνατσάκη ανάρτηση για τον Δημήτρη από Λέσβο
Μαίρη Συνατσάκη ανάρτηση για τον Δημήτρη από Λέσβο 2
Μαίρη Συνατσάκη ανάρτηση για τον Δημήτρη από Λέσβο 3
Μαίρη Συνατσάκη ανάρτηση για τον Δημήτρη από Λέσβο 4
Μαίρη Συνατσάκη ανάρτηση για τον Δημήτρη από Λέσβο 5
Μαίρη Συνατσάκη ανάρτηση για τον Δημήτρη από Λέσβο 6

Η συγκινητική ανάρτηση του Παύλου Χάππιλου για την εξαφάνιση της Δήμητρας της Λέσβου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Παύλος Χάππιλος που αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από το MasterChef 5 θέλησε να καλέσει τους διαδικτυακούς του φίλους να βοηθήσουν ώστε να βρεθεί η Δήμητρα της Λέσβου που εξαφανίστηκε.

«Πώς μπορεί ένα ευγενικό πρόσωπο και ένα μαργαριτερένιο κολιέ να προκαλεί τόσο φόβο. Βοηθήστε να τη βρούμε», έγραψε χαρακτηριστικά και δημοσίευσε στο Instagram Story του μια φωτογραφία του ανθρώπου που έχει εξαφανιστεί από το Δρομοκαΐτειο εδώ και 1,5 περίπου μήνα.

Παύλος Χάππιλος MasterChef

Σύμφωνα με το Silver Alert που εκδόθηκε εξαφανίστηκε από το Δρομοκαϊτειο, η Δήμητρα που αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα στη Λέσβο.

H Δήμητρα, δηλωμένη από τους συγγενείς με το όνομα που υπάρχει στο πιστοποιητικό γέννησης Δημήτρης Καλογιάννης, εξαφανίστηκε από την περιοχή του ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο. Είναι σήμερα 64 ετών και εξαφανίστηκε στις 06/04/21.

Έχει γαλανά μάτια και ύψος 1,75μ. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 26/05/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Δήμητρα Λέσβος εξαφάνιση