Ευτυχείτε: Η Κατερίνα Καινούργιου έβαλε τα κλάματα στο πλατό για την Μαρία Ηλιάκη

«Παρόλο που είχαμε παρεξηγηθεί και είχαμε χαθεί όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευτυχείτε: Η Κατερίνα Καινούργιου έβαλε τα κλάματα στο πλατό για την Μαρία Ηλιάκη

Στην εκπομπή Ευτυχείτε πρόβαλλαν τις πρώτες φωτογραφίες της Μαρίας Ηλιάκη κατά την έξοδο της από το μαιευτήριο, αφού πριν από λίγες ημέρες ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν, συγκινήθηκε πολύ, ξέσπασε σε κλάματα και έκανε μια εξομολόγηση στο πλατό.

Η εξομολόγηση της Καινούργιου για την Ηλιάκη

«Έχω συγκινηθεί. Με κάποιους ανθρώπους μπορεί να έχεις παρεξηγηθεί… Όταν βγήκα μπροστά στις κάμερες και με την Μαρία και με τον Νίκο (Μουτσινά) είχα δεθεί πάρα πολύ. Τις περισσότερες στιγμές που θυμάμαι είναι μαζί τους. Με την Μαρία έχουμε ζήσει πολύ έντονες στιγμές οι δυο μας και ήξερα πόσο πολύ ήθελε το παιδάκι και επειδή είμαι και εγώ σε μια φάση που… Μακάρι ναι.

Απλά συγκινούμαι, ήξερα πόσο πολύ το ήθελε. Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη της, παρ’ όλο που όλα αυτά τα χρόνια είχαμε χαθεί, ήθελα τόσο πολύ να της στείλω ένα μήνυμα, να πάω να την αγκαλιάσω… Σαν ξαφνικά να έγιναν delete όλες οι άσχημες στιγμές και θυμάμαι όλες τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει. Τις τελευταίες μέρες τη σκέφτομαι συνέχεια, τις κουβέντες που έχουμε κάνει» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας στον καμεραμάν να μην κάνει ζουμ στο πρόσωπο της γιατί δεν θέλει να φαίνεται πως έχει πλαντάξει.

Η ολόσωμη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα της Ηλιάκη και το σχόλιο της Καινούργιου!

Λίγος καιρός είχε περάσει από τη μέρα που η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και από εκείνη τη στιγμή δεν είχε σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, δείχνει να είναι πραγματικά ενθουσιασμένη με το νέο βήμα που έκανε στη ζωή της μαζί με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη πριν γεννήσει λοιπόν πόσταρε μια νέα της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση ήταν πολλά.

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν μία από αυτούς που τις σχολίασαν και της έγραψε: “Υπέροχη”, με την Μαρία να της απαντά γράφοντας: “σ’αρεσω?”

Ηλιάκη έγκυοςσχόλιο Καινούριου σε Ηλιάκη