Μαρία Ηλιάκη: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν με τον Στέλιο Μανουσάκη στην κόρη τους

Συγκινούν οι πρώτες δηλώσεις της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Ηλιάκη: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν με τον Στέλιο Μανουσάκη στην κόρη τους

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Ηλιάκη έγινε για πρώτη φορά μαμά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την γέννηση της κορούλας της, αποκάλυψε και το όνομα που θα της δώσουν με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη.

Το όνομα που θα δώσει στην κόρη της η Μαρία Ηλιάκη

«Μια διαδικασία τοκετού δε μπορεί να είναι εύκολη. Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως σε σίγουρα χέρια. Πρώτον γιατί ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, που είναι γιατρός. Οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Δε θυμάμαι την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο. Ούτε πως πήγα στο δωμάτιο, ούτε αν κοιμήθηκα, ούτε πότε την πρωτο-θήλασα.

Είναι όλα θολά από την πρώτη μέρα. Θυμάμαι μόνο τη στιγμή που μου την έδωσαν πρώτη φορά να την κρατήσω…

Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που ονειρεύονταν πως θα είναι η ζωή με το μωρό. Είχα μια εγκυμοσύνη με πολλές πρακτικές δυσκολίες, με σοβαρές ναυτίες, οπότε δεν ήμουν από εκείνες που χάζευαν την κοιλιά τους και έκαναν όνειρα. Ήθελα να γεννήσω, να τη δω και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά.

Τώρα, αυτό που ζούμε στο σπίτι είναι ίσως και καλύτερο από αυτό που θα τολμούσα να έχω φανταστεί. Είναι ένα μικρό πλασματάκι που είναι δικό μου. Τη βλέπω και τρελαίνομαι. Τη μικρή θα την πούμε Κατερίνα. Όπως λένε τη μαμά του Στέλιου» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ηλιάκη.

Περιγράφει τις πρώτες μέρες στο σπίτι με την κόρη της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να περιγράψει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς περνάει τις πρώτες μέρες στο σπίτι μαζί με την νεογέννητη κόρη της, μετά την επιστροφή από το μαιευτήριο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια περνάει τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της μαζί με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη. Και οι δύο δείχνουν να είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι με τη μικρή τους.

«Καλημέρα. Τέταρτη ημέρα είμαστε εδώ στο σπίτι, οι τρεις. Παιδιά τι ωραία που είναι! Αλήθεια περνάω τέλεια. Πέρα από το μαλλί, που είναι άθλιο, θα το φτιάξω όμως, δεν υπάρχει περίπτωση. Μόλις βρω χρόνο θα κάνω νύχι και μαλλί. Με ξέρετε τώρα. Κατά τα άλλα περνάω πάρα πολύ ωραία. Έχω κάνει τη νύχτα μέρα και τη μέρα νύχτα. Είναι τόσο ωραίο. Θα τρελαθώ… από χαρά.», είπε η Μαρία Ηλιάκη.